Team Lean Logistikk. Foto Lean Logistikk

Lean Logistikk satser på byggeplasslogistikk

Lean Logistikk mener at bransjen nå ser at potensialet for forbedringer er stort på dette området. Man setter fokus på alle logistikkaktivitetene på byggeplassen som berører innkjøp, produksjon, leveranse og retur.

0

Selskapet Lean Logistikk varsler en økt satsing på byggeplasslogistikk, og har knyttet til seg mer kompetanse på området.

– Vi topper nå laget med Arve Gøperød som har en solid logistikkerfaring fra byggevarer – Optimera, drikkevarer- Ringnes, dagligvarer – Marked.no og elektrobransjen, sier partner May Rita Heggelund i Lean Logistikk i en pressemelding.

– Optimalisering av vareflyt innenfor lager, distribusjon og transport er Arves unike kjernekompetanse. Han kan vise til gode resultater av forbedringer i hele verdikjeden både som operativ leder og konsulent, legger hun til.

Lean Logistikk mener at bransjen nå ser at potensialet for forbedringer er stort på dette området. Man setter fokus på alle logistikkaktivitetene på byggeplassen som berører innkjøp, produksjon, leveranse og retur.

– Dette løfter byggeprosjekter til et nytt nivå i forhold til effektivitet, sikkerhet og miljø, understreker Heggelund.

Lean Logistikk forteller at de har identifisert totalt 100 millioner kroner i forbedringer siden oppstarten i januar 2017. De forteller at de har realisert 30 prosent i økt verdiskapning for sine kunder.


……… .

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Lean Communications, Rambøll
og RIF samarbeider om kurs

Illustrasjonsfoto: Lean Communications