Easy UPS 3S er enkel å installere, og passer for eksempel i små og mellomstore datasentre.

Easy UPS 3S gjør forretningskontinuitet enklere

For små og mellomstore bedrifter

0

Enkel å installere, bruke og vedlikeholde: Easy UPS 3S fra Schneider Electric er som skapt for norske forhold. Den nye 10-til-40kVAUPS-en har robuste elektriske spesifikasjoner og et kompakt design, derfor utgjør den en ideell avbruddsfri strømforsyning for små og mellomstore bedrifter, som det er mange av i Norge, skriver selskapet i en pressemelding.

Easy UPS 3S beskytter kritisk utstyr fra skader ved strømstans og overspenning. UPS-en leverer inntil 96 % effektivitet i dobbel konversjonsmodus og inntil 99 % i energibesparende ECO-modus. Easy UPS 3S leveres med og uten batterier og kan dermed tilfredsstille ulike forretningsbehov. For å sikre pålitelighet og sikker konfigurering tilbyr Schneider Electric også support i forbindelse med idriftsettelsen.

Tilgjengelig, brukervennlig og pålitelig UPS
– Vi er glade for at denne trefasede 10-til-40kVA-UPS-en nå blir tilgjengelig i Norge, sier Arild Bjørkedal, salgsdirektør for Schneider Electric.

– Easy UPS 3S er best i klassen når det gjelder tilgjengelighet, pålitelighet, brukervennlighet og kvalitet. Den passer perfekt for små og mellomstore bedrifter, datasentre og fabrikker.

Easy UPS 3S har et logisk skjermoppsett og kan dermed enkelt konfigureres, fjernovervåkes- og fjernstyres med EcoStruxure™,Schneider Electric sin IoT-plattform. Den nye UPS-en fra Schneider Electric har et minimalistisk og kompakt design, er robust og fungerer også som et ypperlig overspenningsvern. Easy UPS 3S er testet under tøffe forhold og tilfredsstiller strenge krav. Den kan skilte med kort leveringstid og kan raskt installeres i datasentre og industrielle miljøer.


……… .

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

– Fremover vil jeg bidra til å styrke vekst og utvikling av UPS

Terje Schults er ny BA Manager UPS i Coromatic.