Interact Pro gjør det lett å få tilgang til intelligent belysning.

Lys på kontoret ved hjelp av en app

Interact Pro har en intuitiv app og et grensesnitt som lar bedrifter enkelt styre belysningen sin. Dette gjør at bedriftene kan jobbe smartere med høyere produktivitet og bedre arbeidsforhold, i tillegg til reduksjon av energikostnadene.

0

Det er Signify som har lansert appen. Selskapet er verdensledende innen belysning og Interact Pro er det seneste tilskuddet til IoT-plattformen Interact. Dette intelligente belysningssystemet er utviklet for å gjøre hverdagen enkel både for installatør og brukere.

Interact Pro fungerer sammen med Philips lyskilder, armaturer og sensorer som er Interact Ready. Systemet gir ansatte mulighet til å velge den type belysning og belysningsnivå de ønsker og som passer til oppgavetype og tidspunkt på dagen.

Intelligent belysning for smarte virksomheter

Interact Pro er laget for bruksområder innen kontor og industri. Man kan koble sammen og styre opp til 200 lyspunkter samtidig. Den skybaserte Interact Pro-programvaren består av en nettportal, en gateway, et dashboard og en app som alle kan brukes av bedriften for å styre belysningen.

Interact pro er best egnet til kontorer, lagerbygninger og parkeringsområder. Belysningssensorene oppdager automatisk hvis noen kommer inn i rommet og tenner dermed lyset. Når folk forlater området dimmes belysningen. Dette reduserer både bruken av belysning og kostnaden.

I tillegg kan det monteres sensorer med dagslysjustering, noe som igjen forbedrer bedriftens energieffektivitet. Alle data fra det intelligente belysningssystemet vises på Interact Pro dashboardet og i appen.

Dette gjør bedriftsledere i stand til å ta veloverveide avgjørelser vedrørende energiforbruk og bærekraft, og i siste instans beslutninger om bedriftens CSR. Interact Iot-plattformen kan i tillegg gjøre bruk av push-varslinger og sikkerhetsoppdateringer slik at systemet til enhver tid er automatisk oppdatert.

Internet of things med nye belysningsmuligheter

-Internet of things gir helt nye muligheter når det gjelder belysning. Vi er glade for å kunne gi disse mulighetene til bedrifter i Norge ved hjelp av Interact Pro. Flere data betyr at Interact Pro kan hjelpe bedriftene med å ta bedre valg for å skape bedre og mer produktive arbeidsplasser, sier Annica Falk, salgssjef hos Signify i Norge

Programvaren fra Interact Pro og Philips Interact Ready lyskilder og armaturer styres av den åpne trådløse standarden Zigbee 3.0. 

Siden dette er et trådløst intelligent belysningssystem som settes opp med en app, gir dette en raskere installasjon enn med et tradisjonelt belysningssystem. 

Dette fører til at installatører kan ta flere oppdrag i tillegg til at det skaper minimale forstyrrelser for kunden. Interact Pro er det eneste systemet som lar deg blande armaturer og lyskilder i et intelligent system med dimming, gruppering og planlegging. 

Interact Pro er datadrevne tjenester med merverdi som installatør kan presentere for kundene sine, bl.a. kan de, med tillatelse fra bedriften, utføre fjerndiagnoser som inkluderer sjekk av status via Interact Pro dashboard. På den måten kan de enkelt se problemer med belysningssystemet og unngå bomtur til anlegget. Dette gir fornøyde kunder og flere langvarige kundeforhold, som igjen gir bedre lønnsomhet.

Philips Interact Ready lyskilder, armaturer og sensorer

I en pressemelding skriver selskapet at mannå kan få en helt ny type Philips Interact Ready lyskilder, armaturer og deler som er kompatible med Interact Pro.

Interact Ready Philips CoreLine-armaturer for det europeiske markedet inneholder paneler, downlights og vanntett industribelysning. Hele utvalget av Philips CoreLine kommer til å være tilgjengelig som Interact Ready i 2019 i Europa.

Et utvalg av Philips Interact Ready LED lysrør kan nå få på det europeiske markedet: Philips MasterConnect LED tube EM/mains på 1200 og 1500 mm, Philips Interact Ready Multisensor for både bevegelse og dagslys, en sensor eksklusivt for bevegelse samt trådløse veggbrytere, heter det i pressemeldingen.