partnerne
Partnerne hos IWMAC samlet til "slektstreff".

Partnerne våre er jo viktige og dyktige ambassadører

Slektstreff for IWMAC-familien

0

Partnerne: Over 30 bedrifter var representert i Fossegrenda da IWMAC inviterte til sitt aller første Partnerforum. – Ideen var at partnerne våre skulle lære nye ting samtidig som de koste seg. Det synes jeg vi fikk til, sier Belinda Renå Reitan, kommunikasjonssjef i IWMAC.

Mye mat og drikke, levende musikk og faglig påfyll. Det var oppskriften IWMAC skulle koke god stemning på da Partnerforum gikk av stabelen fredag 7. september. Alt tyder på at det falt i smak.

Slektstreff for IWMAC-familien

Ideen om Partnerforum sprang ut fra suksessen med den nå mangeårige certified partner-ordningen.

– Den handler om mer enn opplæring og effektive oppsett. Vi begynte med ordningen for å knytte partnerne våre enda tettere til oss. Vi lærer både partnerne og markedet bedre å kjenne, og vi får høre kundebehov og tilbakemeldinger direkte fra dem. Det er nyttig for oss, sier Trond-Øystein Bjørnnes, konsernsjef i IWMAC. Han understreker at dette er noe både IWMAC og de sertifiserte partnerne er svært godt fornøyd med:

– Vi har hatt denne ordningen i fem år nå, og nøler ikke med å kalle det en suksess.

Kommunikasjonssjef Belinda Renå Reitan er enig, og skyter inn:

– Partnerforumet er en naturlig forlengelse av det. Her kan vi endelig få satt ansikt på mange av partnerne vi har mye kontakt med. Det er selvsagt trivelig, men også veldig nyttig. Dette er en god anledning til å ta tempen på markedet, og til å bli enda bedre kjent.

Toppsystem og topp stemning

Renå Reitan mener en kombinasjon av faglig påfyll og sosialt samvær var nøkkelen til en vellykket tilstelning:

– Vi ønsket selvsagt å bruke anledningen til å vise frem hele IWMAC, med alt det spennende vi gjør og tilbyr. Men samtidig ville vi også gi noe tilbake. Partnerne våre er jo viktige og dyktige ambassadører for IWMAC, så de fortjener å bli gjort litt stas på. Det håper jeg de følte at de ble.

Mellom tekniske demonstrasjoner og gode måltid fikk et knippe partnere uttale seg om nettopp det – om IWMAC og deres første Partnerforum. Her er det de hadde å si.

– IWMAC leverer ting som fungerer, og som vi har tro på.

Erik Hoksrød (37) Prosjekt- og utviklingsleder, Kelvin:

Kelvin leverer kjøl og frys – primært til dagligvarehandler. Per dags dato har de over over 200 anlegg som kjører IWMAC.

– Vi har et nært samarbeid med IWMAC, har kjent dem i mange år, og vi kommer til å ha et langvarig forhold videre også. Det IWMAC gjør, er bærekraftig. Da er det naturlig at vi tar del i det, sier Hoksrød.

– Hva er det beste med IWMACs løsninger?

– Logging/historikk. IWMAC er gode på tilgang til data om ting som har skjedd, og den funksjonen har en stor verdi for oss.

– Hva tenker du om dagen i dag?

– For oss handler dette om gode relasjoner med hyggelige mennesker. Det er menneskene som gjør alt i alle sammenhenger. Dessuten er IWMAC-folk en hyggelig gjeng.

– Partnerforum holder oss oppdatert.

Gunnar Børsand (59) Daglig leder, BS Teknikk:

BS Teknikk leverer styringssystemer for varme og ventilasjon til nye næringsbygg over hele landet. 100 bygg har i dag toppsystem fra IWMAC.

– For oss som ikke driver på ettermarkedet, er det et viktig salgsargument overfor byggherre at IWMAC alltid vil være der og bistå dem – uavhengig av om de vil fortsette å bruke oss eller ikke, sier Børsand.

– Hva er det beste med IWMACs løsninger?

– Det beste er at de er en frittstående leverandør som ikke er bundet til noen. Alle kan knytte seg til IWMAC.

– Hva tenker du om dagen i dag?

– Det beste er å få møte de nye gutta jeg ikke kjenner fra før. Noen snakker jeg mye med på mail og telefon, men det er godt å få sett ansiktene til folk. Dessuten får vi presentert nyheter. Vi er ute og selger IWMAC hver dag, og da må vi være oppdatert.

– IWMAC gir oss bedre oversikt og kontroll.

Henrik Hallström (44) Serviceleder, Frys & Kylservice:

Når du installerer kjøl og frys hos restauranter og hoteller over hele Sverige, er det godt å kunne utføre noe av servicen fra kontoret.

– Vi har 25 mil å reise til anlegget lengst borte. Da ligger det en enorm verdi i å kunne logge inn og sjekke hva som er problemet først, sier Hallström.

– Hva er det beste med IWMACs løsninger?

– Kontrollen og oversikten den gir deg. At du kan logge inn, fjernstyre og hjelpe kundene uten å være på plass, er uvurderlig.

– Hva tenker du om dagen i dag?

– Her kan jeg både lære og få vite mer om nye ting som er på vei. Å holde oss oppdatert på nyheter er viktig. Dessuten er det alltid gøy å treffe folk.

– Partnerforum är jättebra!

Johannes Ringström (30) Servicesjef, NR Kyl:

NR Kyl leverer, installerer og utfører service på kjøl og frys – primært for dagligvarehandelen. Å bli certified partner har gjort dem mer selvhjulpne.

– Før fikk vi stort sett hjelp med å installere anleggene. Men etter hvert som vi vokste, så vi at vi burde gjøre dette selv. Da slapp vi å være avhengige av andre. Derfor har vi fått godt utbytte av å være partner, sier Ringström.

– Hva er det beste med IWMACs løsninger?

– At vi kan løse så mye før vi reiser ut. Vi kan sitte på kontoret og analysere, og ofte vet vi allerede hva som er galt når vi sender noen ut for å utføre service. Vi sparer uendelig mye tid på feilsøking. I tillegg kan vi hindre varetap fordi vi får alarm i tide.

– Hva tenker du om dagen i dag?

– Jättebra! Det er alltid kult å få ansikt på folk og å knytte enda tettere bånd. Noen dager snakker jeg tross alt mer med alarmsenteret enn med min egen familie. I tillegg får vi nyttige innføringer i nye tjenester og funksjoner som kommer.

– Mye penger og energi å spare på toppsystem fra IWMAC.

Kim Espen Friskilæ (32) ITB-ansvarlig, HENT:

HENT er en entreprenør i byggebransjen, og mange av deres underleverandører benytter IWMAC.

– Det skjer mye på automasjonsfronten for tiden. Det er derfor jeg er her i dag, og jeg har allerede lært mye, sier Friskilæ.

– Hva er det beste med IWMACs løsninger?

– For meg er EcoWatcher det mest interessante. I tillegg er IWMAC gode på brukergrensesnitt. Den visuelle fremstillingen av både installasjon og det tekniske anlegget er strålende.

– Hva tenker du om dagen i dag?

– Dette er kjempebra. Jeg har fått mye ny informasjon om tjenester som har kommet, og funksjoner jeg ikke visste om. Jeg har lært enda mer om EcoWatcher – og så var det kult å kjøre rally, da!

– IWMAC tar godt vare på oss.

Øyvind Skulstad (32) Daglig leder, Tempra:

Tempra er en leverandør av riktig temperatur – først og fremst lavere enn omgivelsene – og legger til rette for at kundene deres skal kunne dra nytte av overskuddsvarmen.

– Hva er det beste med IWMACs løsninger?

– IWMAC gjør mye riktig, og innen kjøl og frys anser vi dem som det aller beste alternativet for trygg og intuitiv overvåkning.

– Hva tenker du om dagen i dag?

– Jeg har fått masse faglig input. I tillegg er det en god anledning for oss til å komme med tilbakemelding andre veien. Og IWMAC er gode på å ta det vi sier til etterretning.

– Et fantastisk bra verktøy.

Stein Egil Helskog (45) Prosjektleder, Multikulde:

Multikulde er en kjøleentreprenør som leverer kulde til alt fra dagligvare til industri og skole.

– Vi var tidlig ute både som kunde og partner. Det har vært et uvurderlig hjelpemiddel for oss hele veien. Dessuten liker vi gründerne, sier Helskog.

– Hva er det beste med IWMACs løsninger?

– Det beste er at det er et web-basert system som er tilgjengelig overalt. Du trenger ikke være på en plass med en stasjonær PC. Med IWMAC kan du være på farta og ha det på en telefon eller nettbrett.

– Hva tenker du om dagen i dag?

– Jeg har fått masse ut av den allerede. Jeg har hilst på flere proffe folk fra både Norge og Sverige. I tillegg har jeg fått informasjon om nye ting fra IWMAC. Nå ser jeg frem til en fortsatt bra kveld med god mat og trivelige folk.


……… .

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

IWMAC ruller ut oppdatert og mer fleksibelt rutineverktøy

Key Account Manager i IWMAC, Marte Engdal.