Direktør for GK Sikkerhet, Svein H. Dahle.

GK Sikkerhet åpner tre nye avdelinger

GK Sikkerhet vokser, og etablerer tre nye avdelinger i Norge. I løpet av desember 2018 og januar 2019 skal selskapet i GK-gruppen åpne hele tre nye avdelingskontorer.

0

GK Sikkerhet har siden etableringen i 2017 hatt Ryenstubben 12 som eneste adresse. Selv om man fra Oslo har bistått kunder langt utenfor hovedstadens grenser, etableres det nå nye GK Sikkerhet-avdelinger på tre nye lokasjoner.

– I kraft av inngåtte avtaler, gode forretningsmuligheter på tvers av GK-fag, samt nyansatt personell med høy kompetanse og bred lokalkunnskap, har vi nå gleden av å kunne etablere oss på Hamar, Drammen og Trondheim, forteller administrerende direktør Svein H. Dahle i GK Sikkerhet.

Tidsskjema for nyetableringene er følgende. Først ut er Hamar i desember 2018 hvor det i starten skal jobbe en prosjektingeniør og en sikkerhetstekniker. Neste avdeling ut er Drammen fra og med januar 2019, samt Trondheim også fra januar 2019.

Avdelingene vil få kontorplass samlokalisert med eksisterende GK-kontorer.

– Vi ser frem til å komme i gang ved disse stedene, og ikke minst få på plass et godt samarbeid og utnytte mulighetene mellom GK-fagene, sier Dahle.