Innovasjonspark Stavanger

ITB Brukerforum Rogaland med sin første samling

Brukerforumet i Rogaland ble nylig etablert i en samling i Innovasjonspark Stavanger. Det betyr at fagområdet bygningsautomasjon har fått en femte mulighet for faglig kunnskapsutveksling. Neste ITB Brukerforum er i Bergen den 6. november.

0

Med Smedvig Eiendom og Innovasjonspark Stavanger som vertskap arrangert Integra og Grønn Byggallianse sitt oppstartmøte 31. oktober i Rogaland.

Samlingen fikk god oppslutning fra lokale eiendomsselskaper, rådgiver og leverandører av tekniske løsninger.

Samhandling ble gjennomgangstonen i samtlige innslag; hvordan samhandle ved prosjektering og gjennomføring ved utbygging av komplekse bygninger – lojalitet til fremdriftsplaner som viser avhengighetsforhold – hvordan samhandle ved utvikling og utprøving av ny teknologi “Smarte Bygg” – hvilke løsninger bør etableres for å møte den kontoransatte Ninas hverdag – hvordan standardisering gir merverdi for alle aktørene i byggeprosjekter.

Brukerforumet i Rogaland er herved etablert, skriver Integra – foreningen for tekniske systemintegratorer i en melding.

For øvrig er møterekken utover høsten at i Bergen møtes fagfolk 6. november, i Moss den 13. november, Oslo 22. november og Trondheim den 6. desember.


……… .

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

ITB Brukerforum i Bergen med vertskap
Bergen kommune

ITB Brukerforum hos Caverion i Bergen høsten 2015. Innfelt Swecobygget på Fantoft. Foto: Integra og Sweco.