14 prosjekter er nominert til Norsk Lyspris 2018.

Blir lysarmaturen IOT plattformen for fremtiden?

Lysets dag 2018

0

På Lysets dag blir et stilt spørsmål om hvilken rolle har Atea og Cisco tenkt å ta fremover innen smarte bygg og belysning, og hva skal til for å lykkes i samspillet mellom selskaper for å lage de beste løsningene for fremtiden?

Denne dagen – den 21. november vil også de nominerte til Årets Lyspris presenterer sine prosjekter. Kveldens konferansier er skuespilleren Ingvild Haugstad Gundersen, for tiden å se blant annet i “Skjelvet”. Gundersen er improvisatør, kursholder og PR ansvarlig ved Det Andre Teatret og ute på turné med flere forestillinger og kurs produsert på teatret.

Lys + Helse + Teknologi + Design = Lysets dag 2018 – årets viktigste møteplass for lysdesign, stedsutvikling, kunnskap om belysningens påvirkning på helse, trivsel og miljø – og ikke minst hvem vil lede teknologien og være fremtidens premissgivere for belysning?

Det blir blant annet besøk av prisvinnende lysdesigner Kerem Asfuroglu fra Speirs + Major som vil ta for seg vårt forhold til mørke og om å bruke narrativer til å utvikle lysdesign.

Universitetslektor fra NTNU Kine Angelo vil snakke om samspillet mellom lys og farge og hvordan fargenes sammensetning påvirker opplevd lysnivå. Octavio L. Perez (PhD) er en prisbelønnet forsker innen Human centric lighting og WELL Building-standarderen som omsetter belysningsteori til praksis.

Fagdagen avsluttes med en samtale mellom Tord Christensen og Kristin Ruud, markedsdirektør fra Atea og Bjørn Andreas Wentzel i Cisco om hvorfor de nå går inn på belysningsmarkedet.

Spørsmål som blir stilt er blant annet hvilken rolle har de tenkt å ta fremover innen smarte bygg og belysning, og hva skal til for å lykkes i samspillet mellom selskaper for å lage de beste løsningene for fremtiden?

Kvelden avluttes med kåring og feiring av vinnerne av Norsk Lyspris 2018.

Mer informasjon, program og påmelding her


……… .

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner