Enfase-UPS spesielt egnet til nødstrømsanlegg i næringsbygg

Skal halvere kostnadene

0

Ny enfase-UPS som egner seg spesielt til nødstrømsanlegg i næringsbygg på grunn av sin kostnadseffektivitet og fleksibilitet. Maskinen benyttes også til beskyttelse av servere, kommunikasjonsutstyr og forskjellige industrielle formål.

Eaton utfyller sin 93PS-serie og legger nå til en enfase-modell til produktporteføljen med betegnelsen 91PS. UPS-serien er designet for bruksområder der effektivitet, pålitelighet, trygghet og muligheten for å skalere er viktig.

Den nye enfase-utgaven har en effekt på 8 til 30 kW, og med sin moderne teknologi bidrar den til en lavere levetidskostnad for næringsbygg, serverrom, mindre datasentre og virksomhetskritiske IT-anlegg. I størrelser på 8-10 kW er Eatons nye 91PS-modell en kombinasjonsenhet som kan brukes både i enfase- eller trefase-nett, dersom behovet er en enfase-løsning på utgangen. Videre er alle de samme egenskapene og fordelene fra Eaton 93PS inkludert i Eaton 91PS.

91PS er bygget med teknologi som har en effektivitet på over 96 % noe som gi store besparelser over anleggets levetid, sammenlignet med en 30 kW-modell med 94 % effektivitet. Med effektfaktor på 1,0 leverer en ny 91PS 10 prosent mer aktiv effekt enn tilsvarende modeller med lavere effektfaktor.

I tillegg bruker 91PS Eatons Energy Saver System (ESS) som gjør at UPSene når effektnivåer opp til 99 prosent og dobler de potensielle årlige besparelsene. Eatons Variable Module Management Systems (VMMS) bidrar til å oppnå høy effektivitet selv når belastningen i installasjonen er lav, skriver Eaton i en pressemelding.

……… .

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner