Katharina Bramslev og Kjell Petter Småge foran en forsamling glade deltagere.

Fremdeles ledige plasser på driftskonferansen

Driftskonferansen i regi av Grønn Byggallianse:

0

For nøyaktig et år siden samlet Grønn Byggallianse 108 personer til sin årlige Grønne Driftskonferanse. Onsdag 14 november braker det løs igjen. Årets program har fokus på å få driftsorganisasjoner til å redusere sin miljøpåvirkning, og å jobbe smartere i hverdagen.

-I år har vi hentet inn eksperter på drift av bygg, forteller rådgiver i Grønn Byggallianse, Kjell Petter Småge som fortsetter: -Vi ønsker at konferansen skal skille seg ut fra andre konferanser ved at vi holder oss til et “praktisk” nivå. -Det kan være vanskelig nok å holde fokus i en travel hverdag, derfor fokuserer vi på erfaringsoverføring på denne konferansen, slik at hver enkelt slipper å finne opp kruttet selv.

-Målgruppen for konferansen er personer i driftsorganisasjoner som utfører jobben, det er her «slaget» om klimamålene står hver eneste dag, sier Småge. -Denne gjengen “prater ikke bare om hvor viktig det er å redusere miljøbelastningen”. Denne gjengen er de som “går den grønne veien”, avslutter han.

Resultatene fra Fang energityven blir presentert og det blir kåring av Årets Grønne Driftsteam.

I tillegg får du høre om disse temaene på konferansen:

Smarte bygg – hvordan blir det i fremtiden?
Grønn eiendomsdrift
God vannbehandling
Miljøledelse
Energiøkonomisering