35 stykker fordelt på leverandører, rådgivere, arkitekter, byggherrer og entreprenører valgte å ta turen til Greenhouse Oslo. Materialforum er et samarbeid mellom Grønn Byggallianse og BNL (Byggenæringens Landsforening).

Godt oppmøte på første materialforum

Hele verdikjeden var representert på materialforum som Grønn Byggallianse i samarbeid med BNL, arrangerte for medlemmene denne uken: 35 stykker fordelt på leverandører, rådgivere, arkitekter, byggherrer og entreprenører valgte å ta turen til Greenhouse Oslo.

0

 

Rådgiver i Grønn Byggallianse, Teresa Ribu var ansvarlig for forumet, og forteller at stemningen var god, og det ble rom for mange konstruktive diskusjoner:

-Vi har nå funnet en møteplass for alle som jobber med bærekraftig materialvalg. I dette forumet kan vi lettere forstå hva som er problemstillingene for de ulike bransjene, og sammen finne gode veier for materialvalg i stedet for at man sitter på hver sin kant med frustrasjoner, sier hun i en pressemelding og fortsetter:

Mange hadde meldt seg på for å være med i de gode diskusjonene og målet med dagen var å finne temaer som skal jobbes med fremover i materialforumet. Her er det deltagerne selv som setter agendaen, forteller hun. Trine Dyrstad Pettersen i BNL var også fornøyd med forumet, og synes det er flott at det endelig finnes en møteplass for alle.

Materialforum er forbeholdt Grønn Byggalliansens medlemmer og vil holdes 3 ganger i året. Neste møte blir i februar 2019.