Tore Fredriksen er konstituert som adm.direktør i Omsorgsbygg. Foto: Undervisningsbygg

Tore Fredriksen: – Spennende og utfordrende å trå inn i ny rolle

Konstituert som adm.dir i Omsorgsbygg

0

Tore Fredriksen er fra 1. desember konstituert adm. direktør i Omsorgsbygg. Fredriksen kommer fra stillingen som eiendomsdirektør i Undervisningsbygg, og har lang erfaring fra eiendomsbransjen og Oslo kommune.

– Jeg har vært i Undervisningsbygg i åtte år nå som eiendomsdirektør og tenker at det kan være spennende og utfordrende å trå inn i en ny rolle for å bidra i en ekstraordinær tid for Omsorgsbygg. Jeg har lang ledererfaring og god bransjekunnskap og ser fram til å samarbeide med alle de dyktige folkene i Omsorgsbygg, forteller Tore Fredriksen.

Styreleder Kari Andreassen i Omsorgsbygg la vekt på å finne nettopp en erfaren leder med både tilstrekkelig kommunal erfaring og variert bransjeerfaring for å lede Omsorgsbygg stødig videre. – Da falt valget på Tore Fredriksen som har den rette kompetansen, sier hun.


……… .

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Omsorgsbygg satser på innovative
og energieffektive prosjekter

Torge Railo, eiendomsdirektør i Omsorgsbygg.