Juryens valg av innendørs prosjekt: Sykkelhotell Oslo S. Foto: Tomasz Majewski

Vinnere Norsk Lyspris 2018

0

Sykkelhotell Oslo S, Holmestrand stasjon, Ombygging og modernisering av «Oslo lampa» og Lysplan for Verdensarven – Rjukan er vinnerne av Norsk Lyspris 2018.

14 nominerte prosjekter ble presentert av konferansier Ingvild Haugstad Gundersen på DOGA onsdag kveld under Lysets dag. Over 200 feststemte deltakere bidro til høy stemning under kåringen av Norsk Lyspris 2018.

I år ble juryens særpris utdelt til arkitekt og lysdesigner Erik Selmer for hans innsats for norsk lysdesign over mange år. Norsk lyspris synliggjør gode og innovative lysprosjekter og -produkter i Norge.

Her kan du lese mer om Norsk Lyspris og se alle bildene


……… .

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Lysveilederen – digitalt oppslagsverk
for lys og belysning

lysveilederen
I lysveilederen finnes veiledere for mange forskjelllige bruk, slik som Idrettsbelyning, nødlys og ledesystemer, kontorbelysning, lys og energibruk, lys i læringsmiljø, dagslys i bygninger, lysstyring osv.