bevegelsessensorer
Sensorens rekkevidde er på 12 meter og oppdager alle bevegelser.

Bevegelsessensorer tenner og slukker lyset automatisk

Med Philips Hues nye utendørs bevegelsessensorer kan lyset automatisk tennes og slukkes både innendørs og utendørs. Et utvalg nye utendørslamper gir muligheter til å skape den rette stemningen i hagen eller på terrassen.

0

Med Philips Hues nye utendørs bevegelsessensorer kan lyset automatisk tennes og slukkes både innendørs og utendørs. Et utvalg nye utendørslamper gir muligheter til å skape den rette stemningen i hagen eller på terrassen.

Alle nyhetene som lanseres i februar 2019, er en del av Philips Hues populære Outdoor-serie, skriver Signify i en pressemelding

Skap den perfekte utendørs stemningen til hvilken som helst anledning, uansett om dette skal være i hagen, ved hoveddøren, på terrassen eller på annet utendørsområde. Mulighetene for intelligent utendørsbelysning utvides enda en gang når den ledende tilbyderen av smart lys til hjemmet, Signify, lanserer nyheter i sin nye Philips Hue Outdoor-serie

En av de største nyhetene er trådløse, batteridrevne og værsikrede bevegelsessensorer til utendørs bruk som gjør det mulig å stille inn akkurat hvordan ditt hus skal ønske deg ”velkommen hjem”.

Bevegelsessensorer skrur av og på lyset

Sensoren kan for eksempel sørge for å skru på lyset automatisk når du kommer hjem, og den integrerte dagslyssensoren sikrer at lyset bare skrus på når det blir mørkt.

I tillegg gir en rekke nye Hue Outdoor-lamper, både veggmonterte, pidestaller og lamper til bed, flere muligheter enn noensinne – på en intelligent måte – å gi belysning til hagen og andre utendørsarealer

– Hjemmene våre anno 2019 er mer enn bare husets fire vegger. Utendørsarealene er også en viktig del av hjemmet vårt. Outdoor-serien ble tatt veldig godt imot i fjor, og med det nye og større utvalget kan du skape enda mer liv med lys, både i og omkring hjemmet, sier Jasper Vervoort, Business Leader for Home Systems og Luminaires hos Signify.

– I tillegg hjelper Outdoor-serien folk til å føle seg tryggere i sitt hjem, sier han.

Sensorens rekkevidde på 12 meter oppdager alle bevegelser tett på hjemmet, og via Hue-appen kan du stille inn akkurat hvilken lampe som skal skrus på – både inne og ute – når noen passerer. På denne måten kan du sørge for at ubudne gjester holder seg vekk.


……… .

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Smarte belysningsløsninger kutter kostnader

– Soft Slim er produsert i støpt aluminium og leveres i pulverlakkert hvit overflate og med klart frontglass. – Med reflektor og tilbaketrukken lyskilde, oppnås høyt lysutbytte med svært lav blending samt et pent utseende, sier distriktssjef Rune Øyan i SG.