Bærekraftsdirektør i Veidekke Hege Schøyen Dillner.

Veidekke best i klassen på klimarapportering

På A-liste

0

Den internasjonale non-profit-organisasjonen CDP har gitt Veidekke karakteren «A» for selskapets arbeid med klimarapportering. Dermed er Veidekke, som eneste norske entreprenør, å finne på organisasjonens  , i selskap med 126 andre bedrifter.

– Vi er stolte over å ha fått toppkarakter for miljøarbeidet vårt. Helt siden Veidekke forpliktet seg til togradersmålet i Parisavtalen i 2015, har vi jobbet målrettet for å redusere klimaavtrykket vårt og å legge til rette for det grønne skiftet, sier bærekraftsdirektør i Veidekke Hege Schøyen Dillner.

CDP Climate Change er en internasjonal non-profit-organisasjon som jobber med å påvirke bedrifter og myndigheter til å redusere klimagassutslipp, sikre vannressurser og beskytte skog. Bak CDP står 650 investorer, blant annet KLP, DNB, Folketrygdfondet og Nordea. Bedrifter over hele verden avgir opplysninger om sin miljøpåvirkning og får karakteren A til D, etter hvor effektivt de takler klimaendringer.

Mer informasjon om resultatet og listen over alle selskapene på A-listen finner du her: https://www.cdp.net/en/scores 


……… .

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Her er den nye organiseringen av Veidekke Bygg

Konserndirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke Bygg.