TROX Auranor utvider sine tjenester og blir mer tilgjengelige

Større behov for kundesupport

0

Vi har flere styrings- og automatikksystemer i vårt produktspekter, og med økt salgssuksess av blant annet AURASAFE og X-AIRCONTROL er det blitt et merkbart større behov for kundesupport, sier daglig leder Peter Sønderskov.

-Flere av våre kunder ønsker dessuten å kjøpe igangkjøring av systemene slik at de sikrer seg et godt fungerende anlegg ved overlevering. På grunnlag av dette har vi valgt å opprette en ny After Sales-avdeling som skal bistå kundene med tjenester som igangkjøring, opplæring i systemer, oppgradering av software, fjernsupport samt andre utfordringer, sier Sønderskov.

After Sales-avdelingen skal bistå kundene primært i Norge, men vil også kunne være tilgjengelige for kunder i Sverige og Danmark.

Teamet som kundene vil møte består av Ludvig Røsaasen og Trond Stensli som sammen har bred erfaring med SD-anlegg, regulering av HVAC-anlegg samt andre mekaniske utfordringer.

Vi er svært fornøyde med at vi nå kan tilby disse tjenestene og håper det vil gi kundene våre en ekstra trygghet når de kjøper systemer av oss, avslutter Peter Sønderskov i en pressemelding.

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


……… .

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Lager verdens smarteste skolebygg med selvlærende SD-anlegg

I klasserom: Fra venstre styremedlem Ove Nesbø i ISI-Tech, daglig leder Åsmund Holand i ISI-Tech, prosjektleder Odd Anders Alstad i Levanger kommune, fungerende rektor Nina Stjernen og leder for bygg- og eiendomsenheten i kommunen, Håvard Heistad.