Anne Solgaard er spesialist i sirkulærøkonomi, og har begynt i jobben som kompetansesjef i Grønn Byggallianse.

Ansatt som kompetansesjef i Grønn Byggallianse

0

Grønn Byggallianse hever bærekraftkompetansen i hele byggenæringen. Anne Solgaard er ansatt som kompetansesjef i Grønn Byggallianse. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i næringsforeningen Circular Norway.

-Vi er stolte av å ha rekruttert Anne til Grønn Byggallianse. Hun har lang erfaring fra arbeid med klimakommunikasjon, sirkulærøkonomi og bærekraft strategi med organisasjoner som GRID-Arendal, FNs miljøprogram og ICIMOD. I tillegg har Anne kompetanse som prosessleder, og har også jobbet som innholdsutvikler i Medvind Eventbyrå der hun blant annet utviklet konferansene for det Norske Byggemøte under Bygg Reis Deg, sier daglig leder Katharina Bramslev..

-Med Anne på laget er vi sterkt rustet til å utvikle nye læringsarenaer og tilby kompetanseheving som fremmer grønn vekst og sirkulær omstillingen for norsk byggenæring, sier Bramslev.

-Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle arbeide med sirkulærøkonomi og å utvikle nye kurs og andre kompetansarenaer for byggenæringen, sier Anne Solgaard.

– Grønn Byggallianse har et svært kompetent og erfarent team og dette gir store muligheter for å tilby gode arenaer for kunnskapsutvikling.

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her

         
Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Byggalliansen lanserer opplæringspakke fo grønn eiendomsdrift

Innfelt: Skjermdump av opplæringsplattformen. (Bakgrunnsbilde av Frankfurt.)