Cecilia Bringedal forteller om hvordan EcoStruxure Power kan gjøre hverdagen enklere for byggeiere, samtidig som man får økt forståelse for det elektriske anlegget og energirelaterte faktorer (WAGES = Water, Air, Gas, Electric, Steam).

Synliggjør muligheter for energibesparelser med IoT teknologi

Se webinar om hvordan:

0

– Ved å dra nytte av IoT (Internet of Things) har Schneider Electric utviklet en digitalisert løsning: systemarkitekturen EcoStruxure Power. Den muliggjør innhenting av data og kontroll av alle smarte enheter i et elektrisk anlegg. EcoStruxure Power passer til ulike typer bygg: fra små til store og sammensatte eiendommer bestående av flere bygninger. Løsningen kan kombineres med andre typer EcoStruxure eller være frittstående, poengterer Cecilia Bringedal, salgsingeniør i Schneider Electric.

Dataene kan lagres lokalt eller i en skyløsning, hvor brukerne får tilgang til nyttig og strukturert informasjon gjennom en egen webportal eller app. Se forklaringen i denne webinar-videoen av Bringedal.

Kostnadsreduksjoner og sikkerhet
IoT-baserte løsninger for energiovervåking og effektivisering gir store besparelser på energiforbruk, drift og vedlikehold, samt økt driftssikkerhet og oppetid. Dette oppnås med systemer som gir både sanntidsdata og historiske driftsdata, pre-alarmer, detaljerte alarmer, effektiv feilsøking og assistert gjeninnkobling.

Økt driftslønnsomhet og bærekraft.
EcoStruxure Power baserer seg på smarte, nettilkoblede elektrokomponenter, systemer for energiovervåking/–kontroll samt software som apper og programvare i nettskyen. Via PC eller mobil får driftsansvarlige og byggeiere oppdateringer om statusen i anlegget når og hvor som helst. Målet er å optimalisere drift og energibruk, drive planlagt forutsigbart vedlikehold og reduserer risikoen for uforutsett driftsstans.

For mer informasjon: Se websiden om EcoStruxure Power

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Byggalliansen lanserer opplæringspakke for grønn eiendomsdrift

Innfelt: Skjermdump av opplæringsplattformen. (Bakgrunnsbilde av Frankfurt.)