Carl-Fredrik Bang, CTO i IWMAC.

IWMAC flytter driften til fremtidsrettet plattform

Kontrakt med drifts- og hostingpartneren Atea

0

IWMAC har signert kontrakt med drifts- og hostingpartneren Atea. Den nye avtalen skal løfte selskapet over på Ateas next generation-platform. – Dette vil gi større handlingsrom for oss, og mer trygghet for kunden, forklarer Carl-Fredrik Bang, CTO i IWMAC.

IWMAC er et selskap i sterk vekst og med store ambisjoner. Det krever skalerbarhet i alle ledd. Nå ser vi frem til mer fleksibilitet og stabilitet i Ateas next gen driftsmiljø.

– Vi velger ikke Atea igjen fordi det er komfortabelt, men fordi vi får noe nytt, sier Bang.

Romsligere og kraftigere

Den nye plattformen er kraftigere og mer stabil. Atea sørger også for oppetid, og at alt er oppgradert og oppdatert.

– Bedre hardware betyr bedre kapasitet. I tillegg er Atea gode på kontinuerlig vedlikehold, og til sammen vil dette sørge for enda større forutsigbarhet for kundene våre, sier Bang.

Men like viktig er det at den nye plattformen tillater bedre skalerbarhet for IWMAC. Nå er det lettere å vokse uten at det går på bekostning av stabilitet og sikkerhet.

– Det er lettere for Atea å skru opp og levere mer kapasitet til oss, og vi har jo ambisjoner om å bli enda større. Skal vi utvide utenfor Norge og Sverige, er det viktig med fleksibilitet i driftsmiljøet, forteller Bang.

Delvis skybasert

IWMACs CTO forklarer at next generation-plattformen er delvis skybasert. Det gir flere spennende muligheter også for fremtiden.

– Med en skybasert løsning vil det bli lettere for oss å få på plass integrasjoner, fordi vi kan flytte deler av løsningen til skya. Det er nyttig for eksempel når du vil utveksle data, sier Bang.

Og deling av data mellom ulike leverandører på tekniske anlegg er noe Bang ser på med stor iver.

– Dette er på full fart inn, og vi har en vei å gå her. Men vi gjør oss klare. Og denne avtalen er det første steget på den veien.

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

IWMAC ruller ut oppdatert og mer fleksibelt rutineverktøy

Key Account Manager i IWMAC, Marte Engdal.