Illustrasjonsfoto

Jordfeilbryter for smarte bygg med energiovervåking/-styring

Integrerbar i Schneider Electrics nettsky-applikasjoner

0

I dag lanserer Schneider Electric en ny jordfeilbryter som passer perfekt for smarte bygg med energiovervåking/-styring og er spesifikt produsert for elbillading-infrastruktur.

Jordfeilbryteren har benevnelsen Acti 9 iID B type EV.

Acti 9 iID B type EV jordfeilbryter

– For kommersielle bygninger med løsninger for kontroll og overvåking, er Acti 9 iID B type EV perfekt. Jordfeilbryteren er kompatibel med PowerTag og kan også brukes i HVAC-applikasjoner (varme/ventilasjon/luftkondisjonering), løfteapplikasjoner og avbruddsfri strømforsyning, opplyser Odd-Arvid Kleven, Offer Manager Final Distribution / Metering / Power Quality i Schneider Electric i en pressemelding.

Ved hjelp av PowerTag og tilhørende Smartlink er den dessuten integrerbar i Schneider Electrics nettsky-applikasjoner EcoStruxure Facility Expert og EcoStruxure Facility Advisor.

Kleven nevner  fordeler ved ovennevnte jordfeilbryter:

  • Full koordinering med Acti 9-enheter, samme koordineringstabell gjelder for Acti 9 iID
  • Acti 9 B-SI type er et unikt produkt når det gjelder den fulle kompatibiliteten med alle Acti 9 jordfeilbrytere og jordfeilautomater. Den kan brukes i samme installasjon uten risiko for å blinde oppstrøms A / SI type bryter
  • Denne kompatibiliteten fører til betydelige besparelser ved kaskading uten at det går på bekostning av sikkerhet eller driftskontinuitet.

Visitrip-/Visisafe-beskyttelsen og kompatibiliteten med Acti 9-systemet samt Acti 9s tekniske ytelse ved lave og høye temperaturer gjør disse produktene ideelle for krevende industrielle applikasjoner.

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Byggalliansen lanserer opplæringspakke for grønn eiendomsdrift

Innfelt: Skjermdump av opplæringsplattformen. (Bakgrunnsbilde av Frankfurt.)