Schneider Electric tilbyr gratis strøm under Vasaloppet

EVlink elbillader gir både ansatte og besøkende muligheten til rask og sikker lading av sine elbiler.

0

Schneider Electric arbeider for smart og effektiv bruk av energi, bidrar til økt bærekraft og bidrar til å redusere klimautslipp. Som ledd i dette er selskapets EVlink elbilladere installert på ulike steder i forbindelse med Vasaloppet, noe som gjør det mulig for ansatte og besøkende å raskt og sikkert lade sine elbiler.

Med EVlink, som kan installeres både i garasjen og utendørs, blir elbilen ladet både raskt og trygt, uten risiko for overoppheting eller brann.

EVlink elbillader er tilgjengelig som veggboks med uttak eller med fast kabel. Hjemmeladeren er tilgjengelig i flere varianter, fra 3,7 til 22 kW.

Selvfølgelig gir lading av elbil via EVlink en stor frihet. I tillegg til å lade raskere, er det også mulig å optimalisere energibruken ved å bruke riktig infrastruktur og energistyring. Bruk av energistyring fører blant annet til reduksjon av strømkostnader. Den gjør det også mulig å konfigurere ladingen til tider når husets øvrige strømforbruk er lavt. Den kan også redusere ladeeffekten på bestemte tider av døgnet for å unngå effekttopper som fører til dyrere strøm.

EVlink elbillader er tilgjengelig ved Vasaloppets hus og i startområdet i Sälen for å betjene ansatte og besøkende hele tiden. I tillegg er fire midlertidige ladere installert ved målområdet, slik at besøkende kan bruke EVlink til å lade sine elbiler gratis under Vasaloppet.