Hyggelig prat mellom Ronny Iversen (t.v) Atle Johannesen og Jimmy Larsen om brannsikring i Starveien borettslag.

Vil bidra til økt brannsikkerhet også på privatmarkedet

Norges største sikkerhetsbutikk

0

– Det er viktig for Firesafe å kunne bidra til økt brannsikkerhet også på privatmarkedet. Dette får vi nå muligheten til gjennom Trygg & Sikker sin kundeportefølje. – Vi får også deres kunnskap rundt drift i et segment hvor Firesafe med sin totalkompetanse vil bidra til ytterligere å styrke brannsikkerheten i borettslag, sier Brynjar Kværnstuen, direktør i Firesafes forretningsområde Kontroll & Service.

Fra 1. mars overtok brannsikringsgiganten Firesafe hele kundeporteføljen og de ansatte i Trygg & Sikker (T&S). Porteføljen og avtalene som følger med over til Firesafe utgjør i overkant av 200 enkeltstående borettslag med kontroll av brannsikringsutstyr i over 6000 boliger, en portefølje som T&S har bygget opp de siste 15 årene.  T&S vil fortsatt drive dagens nettbutikk videre, og spisse dette salget i fortsettelsen.

Videre vekst
– Satsingen på privatmarkedet er for oss et naturlig steg videre for fortsatt å befeste vår posisjon som Nordic Champions på leveranser innenfor brannsikring, sier Brynjar Kværnstuen direktør for kontroll & service i Firesafe.

Nye muligheter, mer trygghet
– Vi har vært veldig fornøyd med leveransene fra Trygg & Sikker på brannvern, og vi ser bare positivt på at Firesafe tar stafettpinnen videre, med alle de tjenestene de kan levere i tillegg. – Nå trenger jeg bare forholde meg til ett selskap, og det er helt fantastisk at også sikkerhetskonsulenten Ketil Branting også blir med videre, sier Ronny Iversen vaktmester i Starveien borettslag.

Om Trygg & Sikker

Trygg & Sikker ble stiftet i 2002. I tillegg til å være sikkerhetsbutikken til flere større organisasjoner og forsikringsselskap, har de også butikk og hovedkontor i Lillestrøm. Omsetter sikkerhetsprodukter for et to-sifret millionbeløp hvert år, og er Norges største sikkerhetsbutikk rettet mot privatmarkedet. Trygg og Sikker leverer også sikkerhetsprodukter til bedrifter.

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Byggalliansen lanserer opplæringspakke for grønn eiendomsdrift

Innfelt: Skjermdump av opplæringsplattformen. (Bakgrunnsbilde av Frankfurt.)