ITB-Brukerforum tiltrekker seg sentrale personer innen planlegging og drift av tekniske bygginstallasjoner. Bildet er fraTrondheim. Foto: Integra

ITB Brukerforum i gang igjen med vårens møter

5 faglige møteplasser med diskusjoner

0

ITB Brukerforum er i gang igjen og skal før sommeren avvikle 5 møter rundt i Norge. Blant temaene er utvikling av en bydel, digital eiendomsledelse, ventilasjon og opplæringsprogram for driftere.

Sentrale byggeiere, rådgivere og Integra-medlemmer inviteres til frokostseminar om digitalisering, teknologi og gjennomføringsmodeller. På møtene får du høre om byggeprosjekter, om de gode metodene for suksess men også diskusjoner om hvorfor det av og til ikke går helt som forventet. ITB Brukerforum arrangeres av Integra og Grønn Byggallianse.

ITB Brukerforum Østfold  har frokostmøte den 7. mai fra klokken 08 til 11. Vertskap denne gangen er fredrikstadbedriften Værste AS i Gamle Beddingvei 28. Programmet ser slik ut:

 • Frokost
 • Velkommen ved Integra, Grønn Byggallianse og Roy Jacobsen i Værste AS
 • En ny bydel blir til – informasjon om kommende prosjekter og deres ambisjoner ved Sigbjørn Moe
 • Diskusjon om hvordan sikre “beste verdi ved innkjøp” – Værstes planer om å gå nye veier i sine innkjøp ved Roy Jacobsen
 • Energibruk i bygninger. Kort om Værstes nye EOS løsning ved Kristian Aarstad Vennemoe i Green Building Solution
 • Ventilasjon – til glede for brukere, drift og økonomiansvarlige. Eksempler ved Jens L. Mathiasen i Windowmaster
 • Nye norske standarder innenfor ITB og Grønn Eiendomsdrift – opplæringsprogrammet for driftere.

Utover i mai og juni skal ITB Brukerforum arrangeres i fire byer til.

ITB Brukerforum Trondheim 14. mai fra klokken 08 til 11.30, vertskap er St. Olavs Hospital, Sted: St Olav Eiendom Teknobygget 1 etg. I Abelsgt. 5, Trondheim.

Også her starter møtet med frokost. Integra, Grønn Byggallianse og Tor Åsmund Evjen i St. Olavs Hospital åpner møtet som vil inneholde følgende temaer:

 • St. Olavs Hospital. Norgesmester i Digital Eiendomsledelse. Det Virtuelle sykehus. Vi får et innblikk i hvordan Helse Midt-Norge stiller krav til leverandørene, hvordan de jobber med sitt virtuelle sykehus og hvordan de ser for seg fremtiden. De brøyter nå vei for oss andre. Her får vi møte noen som har kommet langt
 • Diskusjon: Hvor er det største utfordringene for å få implementert Digital Eiendomsledelse i næringen. Innledning om hvor St.Olavs ser de største utfordringene og om hvordan tilrettelegge i prosjekter og drift for å komme i mål.
 • Nye norske standarder innenfor ITB og Grønn Eiendomsdrift, opplæringsprogrammet for driftere.
 • Den 28. mai er det Stavangers tur, og vertskap der er Smedvig Eiendom. Tema for møtet er nytt sykehus, innemiljø/klima/helse.

Så, den 5. juni er Omsorgsbygg Oslo KF vertskap for ITB Forum i Oslo, og tema denne dagen er ny Storbylegevakt og samspill.

ITB Forum avslutter vårens møter i Bergen den 12. juni, hvor GK Inneklima er vertskap. Her blir SD Universitet i Bergen, DNB ferdigstillelse tema for dagen.

Detaljert program for Stavanger, Oslo og Bergen blir klart om kort tid.