Tora Hope er ny kommunikasjonsrådgiver i Grønn Byggallianse. Foto: Inge Trondsen.

Ny kommunikasjonsrådgiver i Grønn Byggallianse

0

Tora Hope er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Grønn Byggallianse.

Tora Hope er utdannet journalist og samfunnsgeograf, og har jobbet med operativt og strategisk kommunikasjonsarbeid i ulike organisasjoner. Tidligere har hun blant annet jobbet med kommunikasjon rundt bærekraftig omstilling og med forskningsformidling i cCHANGE, Future Earth Norway og ved Universitetet i Oslo.

– Jeg ser frem til å være med og formidle kunnskapen i Grønn Byggallianse til næringen, beslutningstakere og folk flest, og bygge opp under bærekraftig omstilling i en sektor som er avgjørende for en bærekraftig samfunnsutvikling, sier Tora.

Som samfunnsgeograf har hun studert omstilling og systemendring i møte med klimaendringer, med vekt på klimadiskurser og mediedekning av klimaendringene. Hun har også jobbet som journalist på klimafeltet.

– Vi setter stor pris på å få en kommunikasjonsrådgiver med bred miljøfaglig bakgrunn og bli enda sterkere på kommunikasjon mot våre målgrupper, sier daglig leder Katharina Bramslev.

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Byggalliansen lanserer opplæringspakke for grønn eiendomsdrift

Innfelt: Skjermdump av opplæringsplattformen. (Bakgrunnsbilde av Frankfurt.)