Olav Alme, ny eiendomsdirektør i Omsorgsbygg Oslo KF.

Olav Alme ny eiendomsdirektør i Omsorgsbygg

0

Olav Alme starter i Omsorgsbygg i august, og kommer fra en lederstilling i Lier kommune. Han har lang erfaring innen eiendom, jus og finans, og vil være et godt tilskudd til ledelsen i foretaket.

Han kommer fra stillingen som blant annet kommunalsjef i Lier kommune, og begynner i Omsorgsbygg 16. august.
– Jeg gleder meg til å bli en del av Omsorgsbygg og bidra til en viktig samfunnsoppgave. Med tidligere erfaring er innen eiendom, juss og finans – fra både privat og offentlig sektor, er denne stillingen som eiendomsdirektør på mange måter et destillat av tidligere erfaring. Omsorgsbygg er en meget solid og profesjonell aktør, som allerede har gjort en imponerende reise. Det blir spennende å bli en del av virksomheten og bidra til en fortsatt positiv utvikling med flinke mennesker. Jeg ser frem til en spennende oppgave med å lede et dyktig avdeling, med mål om å skap gode rammebetingelser for våre sluttbrukere og skape en sterk og god organisasjon.

Tore Fredriksen, konst.adm.dir. i foretaket, er fornøyd med ansettelsen.

– Dette er en nøkkelposisjon i Omsorgsbygg. Å være leder for kjernevirksomheten vår er krevende og givende. Jeg tror Olav er rett person til å utvikle avdelingen ytterligere, si han.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Omsorgsbygg satser på innovative og energieffektive prosjekter

Torge Railo, eiendomsdirektør i Omsorgsbygg.