Rune Aale-Hansen (t.h) er ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening. Her sammen med styreleder Jan-Egil Clausen.

Ny administrerende direktør i NKF

Norsk Kommunalteknisk Forening

0

– Det har vært en lang prosess og vi har vært heldige som har hatt så mange gode kandidater. Vi er svært godt fornøyde med å ha fått inn Rune Aale-Hansen som administrerende direktør, sier styreleder i NKF, Jan-Egil Clausen.

Aale-Hansen kommer fra rollen som generalsekretær i YS Negotia og har lang fartstid i organisasjonslivet. Tidligere har også den nye administrerende direktøren jobbet i politikken, i Utenriksdepartementet og har flere perioder som folkevalgt i hjemkommunen Oslo.

– Kommune-Norge er i stadig endring. Vi går mot en digital og miljøbevisst fremtid. Det er viktig at NKF sammen med kommuner, fylke, stat og leverandører setter retning for utvikling. Jeg gleder meg til å ta fatt på en spennende jobb, sier Aale-Hansen.

Aale-Hansen tiltrer stillingen som administrerende direktør 1. oktober 2019.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

– Skaper stor aktivitet for hele næringen

Som medlem av Grønn Byggallianse står vi bedre rustet til å møte økte forventninger med spesielt fokus på bærekraft, sier visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen Ole-Christian Hallerud.