“Snakkende” overvåkning av byggeplasser

0

Ramirent tilbyr nå et fjernstyrt overvåkningssystem for byggeplasser der vektere, stasjonert på en ekstern vaktsentral, blant annet kan snakke uvedkommende fra å gjøre innbrudd.

Ramirent sikret seg tidligere denne uken enerett på å benytte seg av det nye systemet i utleiebransjen, et system som er utviklet av Hamar-selskapet Onsite Security.

En undersøkelse viser at ni av ti bedrifter har opplevd tyveri fra byggeplass, og produktleder i Ramirent Norge, Bjørn Dyngeland, bekrefter da også at dette er hovedårsaken til at de nå satser så sterkt på utleie av nye overvåkningssystem.

– Det er behov for en mer effektiv overvåkning av byggeplasser i Norge. Dette enkle og svært effektivt kamera- og overvåkningssystemet vil først og fremst forebygge innbrudd, tyveri og hærverk ved at sensorer oppdager innbruddsforsøkene veldig tidlig, sier Dyngeland som mener dette et et både sikrere og mer miljøvennlig system enn bruk av patruljerende vektere.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Her designes en ny smarthusløsning for økende kundemasse

autobolig
Fra venstre: Markedssjef Erik Braatnes, daglig leder Henning Herfjord, salgskonsulent/markedsfører Jacqueline Knutsson, systemingeniør Casper Johansen og saksbehandler/prosjektleder Per Henning Johansen.