Deltagerne i leveransegruppen under avtalesignering med Statnett. Ritu Rampal, direktør før Consulting i Rejlers Embriq AS, er nr 4 fra venstre.

Statnett inngår avtale med leveransegruppe hvor Rejlers Embriq deltar

0

Statnett har inngått en avtale med en leveransegruppering hvor Rejlers Embriq deltar. Avtalen omfatter utvikling og forvaltning av systemløsninger. Rejlers Embriq har vært leverandør av tilsvarende tjenester til Statnett siden 2016.

-Vi er svært glade over å delta i denne leveransen til Statnett, sier Ritu Rampal, direktør for Consulting i Rejlers Embriq AS.

– Siden 2016 har vi levert tilsvarende tjenester til Statnett og våre høykompetente utviklere og testere har hjulpet Statnett med prosjekter som «fifty», som er et viktig initiativ for å sikre balanseringen av det nordiske kraftsystemet, sier Rampal.

Elhub

-Fremover og som del av den nye avtalen så ser vi for oss at våre konsulenter også vil hjelpe Statnett med prosjekter knyttet opp mot blant annet Elhub, sier Rampal. Elhub er et sentralt IT-system som understøtter og effektiviserer markedsprosesser som strømsalg, innflytting/utflytting, opphør og lignende i det norske kraftmarkedet samt understøtter distribusjon og aggregering av måleverdier for all forbruk og produksjon i Norge.

Om avtalen

Avtalen er tegnet mellom Statnett og Bouvet Norge AS som er prime leverandør. Rejlers inngår i en gruppering av leverandører som i denne avtalen er underleverandører til Bouvet. Avtalen vil ha en varighet på inntil 6 år og anslått totalverdi er på mellom 1200 til 1500 millioner NOK.

-Dette er en stor og viktig avtale for Bouvet som igjen viser at vi er konkurransedyktig. Vi er svært stolte og ydmyke over den tilliten Statnett har vist oss og ser frem til å videreføre vårt gode samarbeid” sier administrerende direktør i Bouvet, Sverre Hurum.

– Vi har betydelig bredde i vår kompetanse, med flere leveransegrensnitt mot Statnett. Det er svært hyggelig at vi fremover også skal bidra med denne type kompetanse til Statnett, sier Thomas Pettersen, administrerende direktør for Rejlers i Norge.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Solcelleanlegg, elbil-ladere, belysning, adgangskontroll, interkom, brannalarm, nødlysanlegg og IKT-systemer