seks elektroleverandører
– Vi får kun positive tilbakemeldinger fra våre kunder til Kompetansesenteret, sier fra venstre Ove Løkken, Staale Berg, Anders Island, Reidar Jensen, Kine Pedersen, Roar Derås og Joakim Hafeld. Ikke tilstede Trine Fossum og Torbjørn Rygh.

Seks elektroleverandører samlokalisert og kundetilpasset

Trondheim

0

I over to år har seks ikke-konkurrerende elektroleverandører levd under samme tak i Trondheim i det de velger å kalle Kompetansesenteret. Her utfyller de hverandre faglig på alt fra belysning, kabler og varmekabler til rekkeklemmer, føringsveier og styringssystemer.

– Oss bekjent er vi de første i Norge som har valgt å dele kontorlandskap på denne måten, sier representantene for ØS Varme, SG Armaturen, Elis Elektro, Wago Norge, Reka Kabel og Micro Matic.

– Det gir oss faglig påfyll og styrker det sosiale samværet.

Hjelper hverandre med faglige utfordringer

– Bakgrunnen for samlokaliseringen er at de aller fleste av oss ikke ønsker å sitte på et hjemmekontor eller i et enkeltmannskontor. På Kompetansesenteret styrker vi det sosiale samholdet og hjelper hverandre med faglige utfordringer i den grad det er nødvendig, sier Staale Berg ØS Varme, Joakim Hafeld Wago Norge, Trine Fossum Reka Kabel, Roar Derås og Kine Pedersen SG Armaturen, Reidar Jensen Micro Matic og Anders Island Elis Elektro.

– Vi arrangerer også kurs for montører, som ønsker å øke sin kompetanse på våre elektroprodukter. Her kan de også stikke innom å få tips og råd på hvert av vårt fagområde. Vi er her for å forenkle hverdagen til våre kunder,

– På Kompetansesenteret har vi det meste av elektromateriell til eneboliger og næringsbygg.

To års fellesskap

– Til sommeren har vi vært samlokalisert i to år og vi er alle enige om at dette har vært en fin måte å presentere mangfoldet av våre løsninger på en langt bedre måte.

– Det er også mye triveligere å gå på jobb når vi er en del av en del av et større kontorfellesskap. De fleste leverandører har sine hovedkontor i Oslo. For oss er det viktig å ha et miljø med gode kollegaer, som vi hele tiden kan trekke veksler på.

– Jevnlig møtes vi også på messer i distriktet der vi presenterer våre produkter og løsninger på egne stands.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her

Bedre kompetansepartner for våre kunder

– Samlokaliseringen gjør oss til en bedre kompetansepartner for våre kunder. Vi er i stand til å levere alle elektrokomponenter til elektrobransjen.

– Vi kjører felles arrangementer for våre kunder for å øke deres kompetansenivå.

– Samtidig har vi et levende senter der vi har installert og demonstrerer mangfoldet av våre produkter.

Synliggjør forskjellige funksjoner

På spørsmål om hvordan Kompetansesenteret er mottatt fra installatører og montører, svarer leverandørrepresentantene:

– Her får de live demonstrasjon av systemene og hvordan funksjonene fungerer i praksis i eneboliger og næringseiendommer. Vi har kompatible, innovative og fremtidsrettede løsninger tilpasset fremtidens byggemarked. Slik sett har Kompetansesenteret vært en ubetinget suksess for oss.

– Sammen har vi løsninger fra rekkeklemmer til kabel for store høyspentanlegg. I november skal vi bl.a. arrangere et KNX-kurs for lokale elektroentreprenører. Dermed slipper de å reise til Oslo for å bli kurset og oppdatert på dette viktige fagfeltet.

Positive tilbakemeldinger

– Tilbakemeldingene fra våre kunder er entydig positivt til Kompetansesenteret. Jevnlig arrangerer våre kunder faglige treff i våre kontorlokaler der vi bidrar med faglige innspill i den utstrekning det er behov for det.

– Vi arrangerer også felles kurs for elektrobransjen med både faglige og praktiske innspill, sier Staale Berg, Joakim Hafeld, Trine Fossum, Roar Derås, Kine Pedersen, Reidar Jensen og Anders Island til slutt.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Pluggbart kablingssystem reduserte kostnadene med montering i Britannia

pluggbart kablingsystem