wsp
Hilde Nordskogen, administrerende direktør i WSP Norge.

WSP samler sin egen ekspertise i ett selskap

Jakter flere medarbeidere

0

– Vi samler nå våre tunge fagmiljøer i ett selskap for å ruste oss for fremtiden og for videre utvikling – for kundene våre og for den enkelte medarbeider, sier Hilde Nordskogen, administrerende direktør i WSP Norge.

Den 1. september fusjonerte WSP Teknikk-selskapene samt arkitekturselskapene RiK Arkitektur AS og Plan og Prosjekt Arkitekter AS med WSP Norge AS. Dette er den siste av flere fusjoner som er gjennomført etter at WSP de siste årene har kjøpt opp flere norske rådgivermiljøer. Hensikten med fusjonen er å styrke og videreutvikle WSP for kunder og medarbeidere.

– WSP har vokst mye og utviklet seg til å bli en betydelig tverrfaglig rådgiver med brede fagmiljøer innen prosjektledelse, prosjektering og arkitektur. Med kompetanse og ekspertise fra en hel verden i ryggen jobber vi sammen med aktører i bygg- og anleggsbransjen for å skape robuste og bærekraftige løsninger – som gir oss byer og samfunn det er godt å leve i – lenge, sier Nordskogen.

På verdensbasis er WSP er et av de ledende tekniske rådgiverselskapene, med solid kompetanse innen by- og samfunnsutvikling, og 49 000 medarbeidere i 40 land. I Norge har WSP nær 600 medarbeidere.

Ønsker seg flere medarbeidere

– Vi ønsker oss enda flere medarbeidere. Vi har kontorer over hele landet, og en lang rekke muligheter for de som vil jobbe i et selskap med sterk internasjonal tilhørighet og god lokal forankring, og som gjør alt for å skape en arbeidsplass med mennesker og kompetanse i fokus, sier Nordskogen.

Fusjonen den 01.09.19 vil ikke gi noen konsekvenser for kunder, leverandører og samarbeidspartnere, annet enn at navn og organisasjonsnumre byttes ut. Arkitekturselskapene i WSP fortsetter under merkevaren RiK Arkitektur selv om de legale enhetene forsvinner.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

WSP øker satsingen på skolebygg med mange prosjekter på gang

wsp øker
SKOLEINSPEKSJON: Avdelingsleder i WSP Tønsberg; Gjermund Kaupang, sjekker det nye gulvet i ”Hjerterommet” på nye Flesberg skole mens teknisk sjef i Flesberg kommune; Jarle Weseth(t.v.), byggherreombud i KKE; Sven Arild Lia, prosjektleder i WSP; Kristin Borander, prosjektmedarbeider i KKE; Henriette Berg og prosjekteringsleder i Backe Stor-Oslo; Therese Biti-Johansen, følger nøye med.