årskonferanse
Konserndirektør Unni Farestveit i Agder Energi.

– Det helelektriske samfunnet – hva er driverne?

Nelfos Årskonferanse setter søkelys på elektrifisering og digitalisering med fokus på nye muligheter i et marked i endring. Hva slags kompetanse og sertifiseringer er nødvendig for å møte utviklingen og hva skjer politisk og regulatorisk? Blant foredragsholderne er konserndirektør Unni Farestveit i Agder Energi som går løs på temaet: Det helelektriske samfunnet – hva er driverne?

0

Nelfos Årskonferanse setter søkelys på elektrifisering og digitalisering med fokus på nye muligheter i et marked i endring. Hva slags kompetanse og sertifiseringer er nødvendig for å møte utviklingen og hva skjer politisk og regulatorisk? Blant foredragsholderne er konserndirektør Unni Farestveit i Agder Energi som går løs på temaet: Det helelektriske samfunnet – hva er driverne?

Hovedtema for årets konferanse er «Norge elektrifiseres – veien til vekst og lønnsomhet». Invitasjonen til konferansen understreker at godbitene er mange.

Nelfo har mange interessante foredragsholdere på konferansen – her er et lite utvalg: Åpning ved Nikolai Astrup, Norges første digitaliseringsminister, Unni Farestveit, Agder Energi med tema: Det helelektriske samfunnet – hva er driverne? Marthe Scharning Lund, Oslo Kommune om utslippsfrie byggeplasser innen 2025. Auke Lont, Statnett skal snakke om at elektrifiseringen må gå raskere – det er behov for systemer og sterke sentralnett.

Videre blir det nytt om markedsutviklingen innen solceller og Ruters satsing på elektrisk transport.

Ressurspersoner fra NTNU vil fortelle om at energi og miljøstudiet er i tråd med den teknologiske utviklingen og næringslivets behov.

Politikere fra Energi- og miljøkomiteen på Stortinget, Ove Flatager, direktør i NVE og Auke Lont, adm. direktør i Statnett stiller til debatt om NVEs mandat og nettselskapenes rolle i fremtidens energisystem.

Til slutt kommer Eirik Norman Hansen og oppsummerer utviklingen fra siste årskonferanse. I fjor kjørte han drone i salen – hva blir det i år tro?

Se hele programmet her.

Konferansen som holdes 6. november på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, og
vil også ha flere aktuelle utstillere. 

I invitasjonen påpekes det at i fjor ble konferansen fulltegnet. Årets påmelding til Nelfos Årskonferanse 2019 her. 

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Bygningsintegrert solenergi – muligheter og utfordringer

bygningsintegrert
Brynseng skole har et av landets største fasadeintegrerte solcelleanlegg. Foto: Undervisningsbygg.