webinar
MERLIN NX

Webinar om integrert romkontroll med eksperter fra Honeywell CentraLine

Den nye room controlleren MERLIN NX

0

Med MERLIN NX tilbyr CentraLine, Honeywells partnerkanal, en Niagara 4 BACnet MS/TP room controller som kan programmeres fritt. Den kan dekke alle behov for oppvarming, ventilasjon og klimatisering (HVAC), og i tillegg kontroll av belysnings- og solskjermingssystemer. 

For å hjelpe til å forstå fordelene som denne integrerte løsningen for bedre energieffektivitet og komfort tilbyr, har CentraLine utviklet et webinar der alle interesserte kan delta.

Webinarets innhold

Fokuset er på MERLIN NX og hvordan room controlleren kan forbedre romkontrollytelse. Blant annet vil det bli demonstrert hvordan den høyeste energiklassen, A, i EN 15232 kan oppnås ved å integrere HVAC, belysning og solskjerming i alle bygningstyper, fra kontorbygg til sykehus, hotell og utdanningsinstitusjoner.

Andre temaer inkluderer innovativ programskaping og fleksibel tilpasning etter idriftsetting samt muligheten til offline og live ingeniørarbeid. MERLIN NX’ master-/slavekonsept gjør det dessuten mulig å ferdigstille et stort antall rom på en enkel og rask måte.

Eksperter for integrert romkontroll

Webinaret blir avholdt på to datoer: 1. oktober kl. 09.30 (CEST) og 10. oktober kl. 16.30 (CEST). Webinarene blir ledet av CentraLines seniorproduktadministrasjon, holdes på engelsk og vil vare i ca. 45 minutter.

Påmelding: Mer informasjon og anledning til å melde seg på webinaret kan du finne på centraline.com/merlinnx.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Teknologiske nyvinninger og et nytt konsept redefinerer fullstendig hvordan moderne bygninger kan gjøres intelligente