Opptatt av høy aktivitet ved ITB Brukerforum rundt om i landet: Integras styre, inkludert daglig leder Vigdis Sværen (i midten) og Nelfos regionsjef Therese Eidsaune.

Høstens ITB Brukerforum, her er programmene landet rundt

Digitalisering, teknologi og gjennomføringsmodeller

0

Sentrale byggeiere, rådgivere og Integra-medlemmer inviterer til frokostseminar om digitalisering, teknologi og gjennomføringsmodeller. På møtene får du høre om byggeprosjekter, om metodene for suksess, men også diskusjoner om hvorfor det av og til ikke går helt som forventet.

ITB Brukerforum Trondheim er 24. oktober og det handler da om Lysgården – Så smart som forventet? ved Ida Stokkan i R. Kjeldsberg.

Roar Alstad i Veidekke Entreprenør stiller spørsmålet om hvor smart ble reisen mot et smart bygg?

5. november møtes ITB Brukerforum i Bergen. Her er tema om hvordan drifte en varmepumpesentral når prosjekteringen ikke er optimal, og hvordan påvirker det inneklima? ved Helge Nygård i Odfjell Eiendom.

Typiske utfordringer med å drifte varmepumpeløsninger og hvordan finne avvik vil Gard Morken i Entro ta opp.

Brukerforum i Oslo 20. november hvor Undervisningsbygg Oslo KF ved Freddy Dovran og Tor-Eigil Robertsen deler sine erfaringer med systemintegrasjon, ansvarsforhold og driftskostnader, integrert automatikk, komplekse systemer, SD-anlegg/toppsystemer, brannkonsepter, endret bruk av skolebygg og mulighetene og utfordringene ved bruk av IoT, IT og ny sensorteknikk/analyse og presentasjonsverktøy i drift av skolebygg.

Stavanger den 21. november hvor tema er Stavanger Universitetssykehus SUS2023 Digital samhandling i praksis ved Kristoffer Tungland i Cowi, Torbjørn Stensland i SUS2023 og Steinar Vike i OneCo.

Det blir også om siste nytt i revisjon av NS3935 og ny standard NS6460 Drift av tekniske installasjoner ved Arne Eggen.

ITB Brukerforum Østfold er 25. november med et allsidig program. Presentasjon av Inspiria – Geir Endregard adm. direktør i Inspiria Science Center. INVADE: Inspiria Charge Court – Fredrik Häger i Østfold Energi og Camila Medina i Schneider Electric. E-LAND: Elektrifisering av Borg Havn – Marianne Riddervold Senior Advisor Smart Cities i Smart Innovation Norway, Erik Gjesdal og Per Gjerløw i Schneider Electric. Digitalisering og viktigheten av datainnsamling ved Nariman Fakhraee i Schneider Electric.

Det blir et besøk i Planetarium etter avsluttet brukerforum for de som har anledning.

Mer informasjon og påmelding hos Integra.

ITB Brukerforum arrangeres av Integra i samarbeid med Grønn Byggallianse.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

– Rådgiverne må prioritere kontakt med utstyrsleverandører for å få oppdaterte råd

– Bestillerkompetanse er viktig, er administrerende direktør hos Belimo Automation, nå applikasjons- og produktrådgiver Johan Brevik,As og tidligere administrerende dirketør, nåværende applikasjons- og produktrådgiver enige om.