Har du vært pådriver for en bærekraftig løsning, og har en sterk indre motivasjon til å få til endring? Da vil Grønn Byggallianse høre fra deg, sier leder for utvikling i Grønn Byggallianse Anders Nohre-Walldén.

Grønn Byggallianse søker endringsagenter

Vil sette fart

0

For å løse klima- og miljøutfordringene må vi tenke nytt og samarbeide på nye måter. Grønn Byggallianse søker deg som får til endring i bygg- og eiendomssektoren.

– I bygg- og eiendomssektoren jobber mange mennesker som våger å tenke nytt og får til endring. De kaller vi for endringsagenter. Grønn Byggallianse ønsker å få frem personene bak disse endringene, fordi deres kunnskap og erfaring kan hjelpe flere å skape den endringen vi sammen skal få til i vår næring, sier leder for utvikling i Grønn Byggallianse Anders Nohre-Walldén.

Vil sette fart i endringsarbeidet

Har du vært pådriver for en smart bærekraftig løsning? Har du kanskje tatt i bruk arbeidsmetoder, løsninger, verktøy eller materialer som har gjort et bygg mer bærekraftig? Eller har du bidratt til at samarbeid mellom kommune og utvikler har fungert ekstra godt, slik at prosjektet har blitt bedre og mer bærekraftig?

Drives du av å utfordre, ser løsninger som ikke alltid er opplagte, og har sterk indre motivasjon for å få til reell endring?

–  Ja, da er du nok en endringsagent og Grønn Byggallianse vil høre fra deg, foreslår Nohre-Walldén.

– Det grønne skiftet kan ikke løses av personer eller bedrifter alene, eller med de samme metodene som vi alltid har benyttet. Grønn Byggallianse ønsker å samle endringskraften hos enkeltpersoner i et nytt forum for endringsagenter, for å dele kraften i beste praksis og akselerere endringsarbeidet, sier Nohre-Walldén.

byggalliansen.no kan du lese mer om hva en endringsagent er, og registrere deg som endringsagent.

Bli en endringsagent

Grønn Byggallianses mål er å samle mellom 10- 30 personer som har kunnskap om hva og hvordan få til endring i praksis innen sitt fagområde.

– Som endringsagent blir du del av vårt forum for endringsagenter – et nettverk der vi kan dele idéer og erfaringer om hvordan få til endring og skape nye løsninger og prosesser som kan bidra til mer bærekraftige bygg og områder – raskere. Ofte får vi spørsmål fra våre medlemmer om hvor det finnes gode ressurser som kan utfordre utviklere, bestillere, entreprenører og andre. Forumet skal også koble utviklere og prosjekter med eksperter med evne til å skape endring, forteller Nohre-Walldén.

10. desember inviterer Grønn Byggallianse til åpent møte om den nye satsingen på endringsagenter. Da kan du høre mer om hva og hvordan Grønn Byggallianse tenker.

Grønn Byggallianse jobber for å utvikle norsk bygg- og eiendomssektor, slik at hensyn til miljø og bærekraft skal bli det selvfølgelige valget.

Vi er en non-profit medlemsforening for virksomheter fra hele bygg- og eiendomssektoren. Våre aktiviteter er tilknyttet nybygg, rehabilitering, forvaltning og drift av bygg, områdeutvikling og anleggsprosjekter i by- og områdeutvikling. Vi drifter og forvalter miljøsertifiseringer, primært BREEAM-NOR.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Byggalliansen lanserer opplæringspakke fo grønn eiendomsdrift

Innfelt: Skjermdump av opplæringsplattformen. (Bakgrunnsbilde av Frankfurt.)