Adm. dir. Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS. Foto: Erik Burås/Fremtidens Byggenæring.

– Besøkende har vært interessert i å høre hva leverandørene kan tilby

Besøksrekord på Bygg reis Deg

0

43.592 personer besøkte Bygg Reis Deg i løpet av de fire messedagene. Godt og vel 1000 flere enn i 2017, og skal være det høyeste besøkstallet med fire messedager.

Adm. dir. Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS har i følge Bygg.no fått en rekke gode tilbakemeldinger fra utstillerne og at kvaliteten på de besøkende har vært veldig bra.

Han har gått mye rundt i hallene og snakket med utstillerne og fått mange gode tilbakemeldinger. Folk har hatt mye besøk innom standene og de har hatt de riktige besøkende som har vært interessert i å høre hva leverandørene kan tilby.

Bygg Reis Deg har de senere årene bygget seg opp til å bli en messe for proffene, noe også årets samling viste at man har lyktes med.

Han er imponert over innsatsen utstillerne har lagt ned både i forkant og ikke minst under messen i år.

– Det er veldig mange flotte og påkostede utstillinger – og de har gjort en meget solid innsats på standene under utstillingen. Jeg hører mange besøkende som er fascinert over kvaliteten på utstillingene og hvor mye flott det er å se på, sier han til Bygg.no.

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her
Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om

Foran neste messe sier han de skal jobbe godt for å gjøre Bygg Reis Deg 2021 enda bedre.

Etter at utstillingen stengte dørene for 2019 starter arbeidet med 2021-utgaven med det samme. Datoen for messen om to år blir 20. – 23. oktober i uke 42 i 2021.

– Vi åpnet salget for denne utstillingen lørdag, etter påtrykk fra flere av utstillerne som ville sikre seg sin plass. Vi ser allerede nå at interessen rundt messen i 2021 tegner bra, sier en optimistisk Nybø.

Ved siden av å være næringens desidert største utstillingsarena, har Bygg Reis Deg også satset på å bli en konferansearena.

– Vår posisjon som messearrangør bygger på kunnskap, og nettopp det å skape samhold og felles verdier basert på kompetanse var også bakgrunnen for at vi valgte å etablere Bygg Reis Deg som en konferanse. I 2017 lanserte vi konseptet Det Norske Byggemøtet, som et fellesbegrep for konferanser og seminarer, og dette har vi videreført på årets messe. Vi hadde topplederkonferanse onsdag med stor deltakelse fra hele verdikjeden i næringen. Dessuten arrangerte vi for første gang også Byggenæringens Innovasjonskonferanse, hvor de nominerte til innovasjonsprisen fikk fortelle om sine konsepter – samt at vi selvsagt kårets årets vinner, sier han til Bygg.no.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

– Besøkende har vært interessert i å høre hva leverandørene kan tilby

Norsk byggenæring
Fra venstre, Helen Margrethe Bøhler og Anniken S. Hofsgaard fra Spacemaker. Foto: Endre Simonsen.