Meld deg på Årets grønne driftskonferanse for å lære av de første driftserfaringene fra Powerhouse Brattørkaia i Trondheim. Illustrasjon: Snøhetta/MIR

Powerhouse deler sine første driftserfaringer med deg

Vil du være blant de første til å få driftserfaringer fra Powerhouse Brattørkaia bør du melde deg på Årets grønne driftskonferanse nå.

0

I sommer flyttet leietagerne inn i Norges mest energieffektive kontorbygg. Den offisielle åpningen av Powerhouse Brattørkaia ble markert 30. august og nå kommer Ingebjørg Foss Daae på Årets grønne driftskonferanse for å dele Entra sine erfaringer oss.

Dette er ett av de smarteste byggene som har blitt realisert, og prosjektet har handlet om å bruke teknologi og data for å levere bedre kvalitet i folks arbeidshverdag og å få frem miljøvennlige løsninger.

Er du nysgjerrig på bakgrunnen for alle valgene som er gjort bør du ikke la denne muligheten gå fra deg. Vi kan love at her er det mye erfaring å hente.

Deler praktiske erfaringer med grønn eiendomsdrift
– Dette er en konferanse på praktisk nivå, og målgruppen er personer i driftsorganisasjoner. Målet er å dele praktiske erfaringer, som vil være nyttige i en travel hverdag, sier rådgiver i Grønn Byggallianse, Kjell Petter Småge i pressemelding.

Grønn Byggallianse har også hentet inn eksperter på sertifiserings- og miljøledelsessystemer til driftskonferansen.

– Driftere er gjerne ansvarlig for å følge opp disse systemene i det daglige. Vi tar også et blikk på hvordan de ulike ordningene svarer ut mål om helsefremmende og miljøvennlige bygg i praksis, forteller Småge.

I tillegg spør vi hva digitalisering av bygg og eiendomssektoren betyr for driftere og hvilken kompetanse som trengs for å drifte morgendagens bygg i dag.

Meld deg på her!