Frittstående varmepumpe for kontorer etc.

Varmepumpe oppdatert med luftrensingsteknologi

Gulvmodell for VRF-systemer

0

Panasonic lanserer nå en oppdatert versjon av gulvmodellen G1 for VRF-systemer. Den oppdaterte modellen er utstyrt med luftrensingsteknologien nanoe-X. Det bidrar til å gi renere luft og et sunnere inneklima.

Panasonics nye gulvmodell gir flere fordeler for kontorlokaler, virksomheter og andre næringslokaler. Med den innovative luftrensingsteknologien nanoe-X reduserer varmepumpen veksten av allergener, mugg og bakterier og også enkelte virus med opptil 99,9 prosent. (Hentet fra Panasonic Heating & Coolings PAPAEU-katalog, s.93).

I tillegg fjerner den sterk lukt, motvirker tørr hud og bidrar til å gi renere luft og et sunnere inneklima, skriver selskapet i en pressemelding.

Ved hjelp av dobbel luftstrømretning opprettholder gulvmodellen en jevn innetemperatur, uavhengig av om den jobber i varme- eller kjølemodus. I varmemodus ledes luften nedover og i kjølemodus blir luften automatisk rettet oppover. Det gir en jevn og komfortabel temperatur i hele rommet.

Gulvmodellen har et lavt støynivå på kun 29dB (A) i tillegg til en selvrensende funksjon som aktiveres automatisk etter 90 minutters drift. Funksjonen kan også tidsstyres med den medfølgende fjernkontrollen. Når selvrensingen er slått på blir luftstrømmen automatisk rettet oppover for at luften ikke skal blåse direkte på noen under rengjøringen.

Den kompakte gulvmodellen passer inn i de fleste lokaler. Det smale designet gjør at enheten kan installeres i lokaler med begrenset eller liten plass og under vinduer. Det gjør modellen til et perfekt alternativ til tradisjonelle elementer.

Materialene som modellen er laget av er nøye utvalgt for å skape en elegant finish som smelter inn i omgivelsene, heter det i pressemeldingen.

Brukeren kan velge mellom fire forskjellige monteringsstiler som kan tilpasses etter rommets innredning;

  • Helt synlig og montert på gulv eller vegg
  • Delvis forsenket
  • Helt forsenket og innebygd i veggkonstruksjonen

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Varmepumper er den foretrukne teknologien for nesten nullenergibygg