Nederst til venstre: Andreas Ekström, Ida Stokkan, Nils Roald og Benedicte Økland. Fotomontasje: ITBaktuelt

Energismarte innlegg fra energismarte fagfolk i februar

Energismarte Bygg 2020

0

Energismarte Bygg 2020 i februar, her møtes kunder, rådgivere, installatører og leverandører. Arrangøren – IEE (Nelfo og EFO) inviterer til å lære av de beste for å gjøre norske bygg mer energieffektive.

På Energismarte Bygg 2020 er målet å lære av hverandre gjennom å dele erfaringer og best practise. Arrangeres av IEE (Nelfo og EFO).

Dette er tiende gang at IEE (Interessegruppen for energieffektivisering (Nelfo og EFO) arrangerer Energismarte Bygg Konferansen, i 2020 den 11. og 12. februar.

Programmet inneholder mange høyaktuelle temaer.

Lysgården på Sluppen i Trondheim er velkjent for de fleste, men under konferansen vil Ida Stokkan, prosjektsjef Kjeldsberg Eiendom snakke om nettopp teknologiutvikling i dette prosjektet. Lysgården er et av Nord-Europas mest moderne kontorbygg.

I programmet påpekes det at eiendomsbransjen pepres med løfter om kunstig intelligens og stordata i Skyen. Hva betyr dette egentlig, og hvordan får vi dataene ned fra skyen til nytte for brukerne og kundene? Sverre Benjaminsen, kommersiell direktør hos JM Hansen vil fortelle om det.

Elektrotimen – lær av de beste! Gode, praktiske råd om samarbeid, dialog og gode ideerHva er vår beste praksis? Her blir det innspill fra ledende installatører og leverandører.

 Bransjen er i endring. Hvordan kan Contruction City som klynge bygge opp under dette på en måte som gir økt konkurransekraft og samtidig løse bærekraftsutfordringene? Benedikte Økland, CEO i Construction City går løs på dette temaet. Construction City er Norges fremste kompetansesenter for bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen.

Internet of things (IoT) gir brukeren unike muligheter og et enklere liv, men representerer også en trussel sikkerhetsmessig. Dette vil Nils Roald, Jazz Networks forklare deltakerne.

Den digitale revolusjon med futuristisk perspektiv – et ”elektrisk” innlegg om nåtid og fremtid ved Andreas Ekström, journalist, forfatter og foreleser. Andreas Ekström er kulturjournalist i Sydsvenskan i Malmö-Lund, og er to ganger blitt nominert til Sveriges beste foredragsholder. I 2018 vant han prisen “Årets talare” i Sverige. Han har holdt mange hundre foredrag, forfatterbesøk og seminarer om den digitale revolusjonen, og er verdsatt for sin pedagogiske tilnærming for å få publikum til å revurdere sin adferd på nett. Andreas Ekström har jobbet i rundt 20 land og nådd et internasjonalt publikum gjennom TED.com, hvor et av hans foredrag har blitt vist nesten 1,5 millioner ganger. Møt ham på Energismarte Bygg Konferansen hvor han snakker om den digitale revolusjon med futuristisk perspektiv – et ”elektrisk” innlegg om nåtid og fremtid.

Mer om konferansen og påmelding.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Her designes en ny smarthusløsning for økende kundemasse

autobolig
Fra venstre: Markedssjef Erik Braatnes, daglig leder Henning Herfjord, salgskonsulent/markedsfører Jacqueline Knutsson, systemingeniør Casper Johansen og saksbehandler/prosjektleder Per Henning Johansen.