I 2021 står Oslos mest fremtidsrettede bygg ferdig på Økern.

Vant kontrakt med Oslos mest fremtidsrettede bygg

største kontrakt i Nordomatic Norge AS historie

0

Nordomatic Norge AS har i sterk konkuranse med hele den norske byggautomasjonsbransjen, vunnet konkurransen om å  levere automatikk og BMS anlegget til prestisje prosjektet Økern Portal i Oslo.

Dette prosjektet og bygget skal bli et av de mest moderne, fremtidsrettede og innovative i Norge, noe som krever en høy grad av kompetanse og kreavitet hos Nordomatic. Vi er allerede i gang med prosjektet og er i meget god dialog med vår kunde Vedal Entreprenør AS, rådgivere og ikke minst leietaker Telia Norge skriver Nordomatic i en pressemelding.

Om prosjektet:

I 2021 står Oslos mest fremtidsrettede bygg ferdig på Økern. Næringsbygget skal tilby alt fra fleksible kontorlokaler til hotell og restaurant- og kulturopplevelser.

Totalt ca. 81 000 kvm. Planlagt ferdigstilt i 2021.

  • Telia Norge sitt nye hovedkontor
  • Oslos mest fremtidsrettede bygg
  • Bygget skal huse tilpassede og fleksible kontorlokaler og arbeidssoner, men også flere tilbud til nærmiljøet.
  • Prosjektutvikling og totalentreprise i samarbeid.
  • Økern Portal skal bidra til fellesskap og mangfold som kommer kontorbrukere og nærmiljøet til gode.

Nærmere 49000 kvadratmeter blir arbeidsplass for virksomheter som ønsker å gi sine medarbeidere de beste lokaler for samarbeid, trivsel og kreativitet. Oslo har aldri før sett kontorer som har så gode muligheter for skreddersøm og tilrettelegging basert på ansattes oppgaver og arbeidsdag – i tråd med et moderne arbeidsliv.

Et markedsområde på rundt 7000 kvadratmeter  vil fylles med varierte og spennende kafeer og restauranter som serverer alt fra gourmetmåltider til street food eller håndbrygget kaffe. Det blir pop-up-butikker og et tjenestetilbud du forventer å finne i nærområdet ditt, som frisør, helsetjenester og apotek. Variasjon og mangfold er stikkord.

Økern Portal er sentral i utbyggingen av Økern og Hovinbyen. Bygget blir en tydelig del av bybildet, sentralt plassert på Økern, med nærhet til nye Økern Sentrum, flerbrukshall, kino og de tilbud som er både i bygget og nærmiljøet. Kort vei til t-bane og kollektivtrafikk gjør at plasseringen er svært god.

Bygget danner en portal fra Løren mot Økern, med et stort og frodig gårdsrom som danner et amfi. Portalen markerer overgangen mellom den urbane utsiden og det skjermede indre gårdsrommet, og tar deg inn til parkområdet og paviljongen, som igjen har en naturlig overgang til større parkområder og bylivet på Økern.