Panel-PC-er, kontrollpanel, ultrakompakte industri-PC-er og 19-tommers plug-in IPC-er fra Beckhoff brukes innen bilproduksjon verden over.

Tysk bilprodusent satser på industri-PC-er og kontrollpanel fra Beckhoff

Globalt IPC-partnerskap avtalt til år 2030

0

Beckhoff Automation, Verl, skal i fremtiden utstyre BMW Group med IPC-teknologi for bilproduksjonen. Følgelig ble det avtalt at Beckhoff skal levere til produksjonsenheter over hele verden.

Beckhoff PC-teknologi blir dermed en global standard for BMW Group. Industri-PC-ene og multitouch-kontrollpanelene skal brukes både for nye systemer og for retrofit for sammenkobling av maskiner, for tilgangskontroll samt for datainnsamling, visualisering og andre PC-baserte oppgaver. Alle produktgruppene fra Beckhoffs brede IPC-portefølje vil blir brukt: IP65 panel-PC-er CP32xx, ultrakompakte industri-PC-er C6030, 19-tommers plug-in industri-PC-er C5240 og multitouch-kontrollpanel CP29xx for innbygging.

Det vil bli brukt Beckhoff standardprodukter der noen er tilpasset for optimal retrofit av eksisterende systemer, samt en kundespesifikk løsning. Produktporteføljen til Beckhoff gir BMW Group mulighet til å bruke de nyeste Intel® Core™ i-prosessorene i ulike konstruksjoner. På grunn av korte innovasjonssykluser kan kommende prosessorgenerasjoner også enkelt integreres.

Samlingen av alle utviklingstrinnene hos Beckhoff, fra utvikling av hovedkort og BIOS til mekanisk tilpasning, muliggjør en optimal tilpasning til kundespesifikke krav. I kombinasjon med full kontroll over verdikjeden, takket være egen montering og produksjon i Verl, har Beckhoff de beste argumentene for et langsiktig partnerskap skriver de i en pressemelding. Den globale servicen fra Beckhoff er også i samsvar med kundens produksjonsenheter over hele verden.