Instell nominert til nok en KNX Award 2020
Atle Næss og Jo Jessen i Instell fra prisutedelingen i 2018.

Instell nominert til nok en KNX Award 2020

Nominert i ny klasse denne gangen:

0

Instell har i to år hatt muligheten å kalle seg europamester i KNX, etter å ha vunnet klassen International Europe i 2018. Da vant Instell prisen for beste KNX-prosjekt i klassen International – Europe, for prosjektet Tromsø Helseshus. Nå er selskapet på nytt nominert i klassen Publicity.

– Vi håper og tror at vi også etter kåringen i mars 2020, nok en gang vil reise hjem med trofeet i kofferten. I år er vi nominert med et prosjekt på Svalbard, “The world’s northernmost KNX project” Her kan du lese mer om det.

Det var altså i 2018 Instell vant en av de 8 klassene under «KNX Top Event» show på Light & Buliding i Frankfurt, i et arrangementet som hadde 2000 besøkende. Den gang kom det inn over 1000 forslag til nominasjoner i 8 kategorier, hvor da Instell vant prisen for beste KNX-prosjekt i klassen International – Europe, for prosjektet Tromsø Helseshus.

I det prosjektet leverte Intell KNX prosjektering, design av løsning, leveranse, programmering og integrasjon.

-Vi lover å ikke hvile på laurbærene. Her er det full gass og vi yter 110 prosent også i tiden fremover, fastslo Jo Jessen sist når de vant, og nå er altså selskapet nok en gang nominert.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com