På FDVkonferansen
Nikolai Utheim hos Coor, (t.v), Lise Marie Nergaard hos Apurgo og Kris Riise fra Unloc er tre av 14 foredragsholdere under FDVkongeransen i april. Fotomontasje: ITBaktuelt.

På FDVkongressen skal man ta tempen på fremtidens eiendomsutvikling og drift

Det skjer i april

0

På FDVkongressen den 20-21. april belyses viktige problemstillinger innen eiendomsdrift. Det handler mye om digitalisering, nye innovative løsninger og det blir et dypdykk i viktige og konkrete tiltak for effektivisering og sikkerhet.

I april 2019 arrangerte FDVakademiet den første FDVkongressen i historien. For 300 deltakere og 17 utstillere var dette en ubetinget suksess.

Deltakere, utstillere og foredragsholdere var helt klare på at slike møteplasser er avgjørende for å effektivisere norsk eiendomsforvaltning.

Derfor skal FDVakademiet være et av flere bidrag, som skaper enda flere møteplasser og utviklingsarenaer og bidrar til mer utvikling innen norsk eiendomsdrift sammen med bransjen.

Fremtidens byggdrift

Fremtidens eiendomsdrift: digitalisering, utvikling og effektivisering  er temaet for FDV kongressen 2020. Prosjektleder Toni Gjessing i FDVakademiet sier han er stolt av årets program.

-Det er et bredt, utviklende, praktisk- og fremtidsrettet program. Vi har hentet inn bransjeledere og foredragsholdere som representerer det nyeste innen utvikling og drift, og knyttet disse sammen med utviklere og leverandører av innovative løsninger og prosjekter.

-Vi har med oss robuste navn som Coor, Entra, Enova, Siemens,  CoBuilder og Airthings, for å nevne noen.

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her
Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om

Digitalisering

Jürgen Spindler, som har vært med i flere digitaliseringsprosesser og jobbet med BIM modeller og CoBuilder, snakker om digitalisering som verktøy for å effektivisere drift.

Unloc har åpnet mange dører, og Ingebjørg Foss Daae fra Entra løfter problemstillinger vi må snakke om i den teknologiske utviklingen.

Siemens tar oss med bak scenen i utviklingen av et av verdens mest moderne kontorbygg.

Bredde

Nicolay Utheim, Adm. Dir. i Coor trekker frem måten de har fokusert på en god bedriftskultur og de ansatte for å lykkes. FDVkongressen skal gi visjoner og ideer for framtiden, men ikke glemme hverdagen.

Brannsikkerhet, energi, vannsikkerhet og er også områder som belyses gjennom erfaringene til selskap som har lykkes i sin bransje.

Teknologi har en stor plass i fremtiden, men man er samtidig i en fase der mange lager egne løsninger. Det er utfordringer knyttet til å finne standarder og sy forskjellige løsninger sammen og derfor setter årets program det på agendaen i et bredt perspektiv.

Spennende konsept

-Det som er så spennende med konseptet FDVakademiet, er at gjennom å søke etter de gode eksemplene og temaene, møter vi på så mange dyktige folk og bedrifter, både store og små, som skaper noe nytt, sier Gjessing.

Det er mange som fortjener å få presentert det de holder på med for et større publikum, som er opptatt av utvikling og drift.

Det er bare å glede seg til april, det kommer til å bli trangt om plassen, avslutter Gjessing.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om
Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her


Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Nye, oppdaterte krav til FDVU-dokumentasjon – NS 3456

SN/TS 3456:2018 Dokumentasjon for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling for bygninger. Illustrasjonsfoto