Nichlas Amdisen Pedersen, Conny Andersson fra Advansor, Trond-Øystein Bjørnnes og Max Karlsson fra IWMAC.

Kjølegiganten Advansor blir med på IWMAC Ready-laget

Det danske foretaket Advansor, en av verdens største innen CO2-aggregat, er neste i rekken av Ready-sertifiserte utstyrsprodusenter.

0

Det danske foretaket Advansor, en av verdens største innen CO2-aggregat, er neste i rekken av Ready-sertifiserte utstyrsprodusenter.

– Vi blir glade når leverandører tar ansvar for at teknisk utstyr kan kommunisere med tredjeparter. Spesielt når det er en verdensledende aktør som Advansor, sier Trond-Øystein Bjørnnes, konsernsjef i IWMAC.

«IWMAC Ready»-sertifiseringen ble lansert i fjor, med et mål om å få bukt med variasjoner i dokumentasjonen av teknisk utstyr. Det gir høyere effektivitet og kvalitet på integreringen.

– En IWMAC Ready-sertifisering er et signal til alle installatører om at sluttkunden får økt trygghet. Dette ser Advansor. Nå vet sluttkunden at leveransen blir rett hele veien, og at maskinene leverer data som er loggført i riktig format, forklarer Bjørnnes.

– Et steg i riktig retning

Konsernsjefen er glad for at de har fått med seg en av de store navnene, men er ikke overrasket over at Advansor nå stiller seg bak Ready-visjonen.

– Alle ønsker å gjøre mer med dataen sin, og dette er ganske enkelt en win/win. Advansor viser markedet at de bryr seg om data og teknikk i et bredere perspektiv. I tillegg blir utstyret lettere å integrere, alle sparer tid, og resultatet blir bedre for sluttkunden.
Advansor selv ser frem til et godt samarbeid, og kaller det et steg i riktig retning.

– Vi går veien mot en enklere hverdag for kundene våre. Fordi det nå blir lettvint å integrere kontrollere i våre systemer, vet våre kunder at installasjonstiden blir kortere, og feilene færre, sier Conny Andersson i Advansor.

Flere følger etter

Bjørnnes forteller om en økende interesse for IWMAC Ready. Det ser han som en naturlig konsekvens av den retningen markedet er på vei.

– Flere og flere ser at vi får til mer og bedre ting når vi samarbeider. Vi går mot mer åpenhet og deling, ikke mindre. Ready blir en stadig viktigere del av det, sier han og avslutter:

– Det Advansor og flere nå har gjort, er å fremtidssikre maskinene sine på en helt ny måte.