Fra Eliaden 2018. Foto: Audun Braastad

Fagmessen Eliaden utsettes til januar 2021 

i full gang med å kontakte utstillerne

0

Fagmessen Eliaden som var planlagt gjennomført i slutten av mai 2020 er utsatt til 12. – 14. januar 2021. Dette som følge av utbruddet av viruset Covid-19.

Styret i Elektroforum, som eier Eliaden, har besluttet å flytte Eliaden til januar 2021.

Vi tror utstillerne kommer til å oppnå målene sine med messen likevel, sier Svein Hjelmås, som er utstilleransvarlig for Eliaden.

– Vi har fortløpende vurdert situasjonen, og vi har hele veien vært klare på at helserisiko kommer først. Hele den elektrotekniske bransjen tar ansvar for å hindre mer smitte av Covid-19. Vi er stolte over å være en del av en bransje som er i beredskap, og som er med på dugnaden for å hindre at flere blir rammet, sier prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden.

Eliaden som skulle nå nye høyder i mai med mange utstillere innenfor belysningsbransjen, nye utstillere fra utlandet og mange spennende store og små utstillere fra Norge som ikke har vært med før er nå derfor besluttet flyttet.

– Arrangementet vil bli like spektakulært i januar. Vi som arrangører er selvsagt skuffet, vi hadde håpet på en sosial møteplass med faglig påfyll for alle i bransjen nå i mai. Det som er helt sikkert er at vi skal komme styrket ut av dette, og lage en like stor og flott arena i midten av januar neste år, sier prosjektdirektøren i en pressemelding.

Utstillere blir kontaktet av arrangørene i løpet av kort tid på e-post og telefon.

– Vi er i full gang med å kontakte utstillerne våre, som betyr så mye for arrangementet. Vi vet de har gledet seg til å møte bransjen med kampanjer, aktiviteter og nye produkter. Det som er gledelig er at vi ikke avlyser Eliaden, vi flytter arrangementet til januar 2021. Vi tror utstillerne kommer til å oppnå målene sine med messen likevel, sier Svein Hjelmås, som er utstilleransvarlig for Eliaden.