Illustrasjonsfoto til ITB Brukerforum som skal arrangers som videokonferanse 9. juni.

ITB Brukerforum går på lufta som videokonferanse

9. juni fra Bergen

0

GC Rieber i Bergen er vertskap når ITB Brukerforum inviterer til at denne gangen blir møteplassen en digital plattform. Invitasjon går ut i disse dager, og møtet skal gjennomføres 9. juni mellom 8.30 og 11.00.

ITB Brukerforum har til hensikt å styrke nettverkene regionalt. Denne gangen mellom kunder og leverandører i Bergen og på Vestlandet.

Programmet er:

 • Velkommen ved Integra (Arne Eggen), Grønn Byggallianse (Kjell Petter Småge) og GC Rieber Eiendom (Ingunn Gjermundnes).
 • GC Rieber Eiendom, våre ambisjoner og nye prosjekter ved Ingunn Gjermundnes
 • Prosjekt SKIPET – et flerbrukerkontorbygg med høye bærekrafts ambisjoner som gi gode driftsløsninger, sikre brukerne et godt bygg å være i og samtidig bidra positivt i utviklingen av Solheimsviken. Dette vil vi oppnå – dette har vi lært
  • Prosjektgjennomføring med systematisk ferdigstillelse ved Stian Garmann Oestreich i Multiconsult inkl. diskusjon
 • Kort intro til miljøsertifiseringssystemet Breeam in use for klimavennlig drift ved Kjell Petter Småge i Grønn Byggallianse
 • Miljøkartlegging i GC Rieber Eiendom sine bygninger, Breeam in use;
  • erfaringer med sertifisering og hvilke områder det bør fokuseres på ved oppgraderinger av eiendommer ved Kim Krossøy i KIRO Eiendomsforvaltning – diskusjon
  • erfaringen GC Rieber Eiendom har med sertifisert av sine bygninger ved Ingunn Gjermundnes – diskusjon
 • Kompetanse og opplæringstilbud innenfor ITB ved Arne Eggen i Integra

Det skal brukes Outlook med påloggingslenke. Nå som tidligere er det viktig at alle møter opp som avtalt – alternativt gir beskjed i god tid dersom noen blir forhindret etter påmelding. Digital samlinger krever presisjon, presiserer arrangøren.

Det er sentrale byggeiere, rådgivere og Integra-bedrifter som inviteres til nettbasert seminar om digitalisering, teknologi og gjennomføringsmodeller. På møtet får deltakerne høre om byggeprosjekter, om metodene for suksess, men også diskusjoner om hvorfor det av og til ikke går helt som forventet.

Påmelding ITB Brukerforum Bergen vertskap er GC Rieber Eiendom

ITB Brukerforum arrangeres av Integra og Grønn Byggallianse.

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev


Mangfoldig formiddagsprogram
ved ITB Brukerforum i Bergen

DNB Eiendomsdrifts bygg i Folke Bernadottesvei 40, Bergen, Fyllingsdalen.