Schneider Electric-programvaren for testing og idriftsetting av digitale tavler, EcoStruxure Power Commission, gjør oppsetting, test og igangkjøring av lavspenningstavler enklere og raskere enn noensinne.

Forenkler test og idriftsetting av digitale tavler

Programvare

0

Schneider Electric-programvaren for testing og idriftsetting av digitale tavler, EcoStruxure Power Commission, gjør oppsetting, test og igangkjøring av lavspenningstavler enklere og raskere enn noensinne. Den er nå tilgjengelig i en ny og forbedret versjon (2.16).

Den nylig lanserte versjonen av EcoStruxure Power Commission, tidligere kjent som Ecoreach muliggjør eksport av prosjektinformasjon til Schneider Electric-programvaren for energistyring i bygg, EcoStruxure Facility Expert v. 8.0, via skyløsning.

Med EcoStruxure Power Commission kan man endre kommunikasjonsinnstillinger for IFE/ FM gjennom USB/UTA. Programvaren har også fått nye firmware-utgivelser for BCM-ULP, COM’X og forbedringer på rapportene for Modbus-kommunikasjonen.

Den nye versjonen kan koble PowerTag trådløse energimålere til i COM’X. Det er blitt enklere å dele prosjekter og generere prosjektrapporter. Kommersielle referanse- og serienummer for skannede enheter synliggjøres med QR-kode i prosjektrapporten.

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev

Schneider Electric TeSys island,
ny intelligent motorstarter

Maskiner blir Industri 4.0 kompatible med Schneider Electric TeSys island, en intelligent, digital lasthåndteringsløsning, en smart motorstarter.