Direktør for Smart-teknologi i Caverion Knut Erik Melstrøm

Caverion med omfattende kontrakt for sikkerheten i regjeringsbyggene

Satser på Smartteknologi

0

Smart-teknologiselskapet Caverion skal levere, installere, drifte og vedlikeholde sikkerhetssystemer for regjeringens bygg i Oslo gjennom en rammeavtale med Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS). Dette er den andre sikkerhetsavtalen Caverion har med departementet.

Tilbyderne ble vurdert på kvalitet, pris og sikkerhetsforståelse, og Caverion er en av fire som har fått tildelt rammeavtalen.

Direktør for Smart-teknologi i Caverion Knut Erik Melstrøm understreker at teknologien må fungere til enhver tid for å ivareta sikkerheten til menneskene som bruker regjeringsbyggene.

– Teknologi og omgivelsene vi skaper påvirker samfunnet vårt og måten vi lever og jobber på. Men, det handler jo faktisk ikke om selve teknologien. Det handler om hva teknologien gir oss. Når Caverion leverer sikkerhet så handler det om trygghet. Vi kaller det «Secured by Caverion», sier Melstrøm.

Satser på Smartteknologi

Sikkerhet er en del av satsningsområdet Smart-teknologi i Caverion, som også inkluderer automasjon, IKT & AV og kjøling.

– Vi ser at fagene innen Smartteknologi blir enda viktigere for fremtiden. For å kunne betjene enda flere store kunder og mindre lokale kunder, rekrutterer vi innenfor disse fagene kontinuerlig, avslutter Melstrøm.

Caverion har 50 lokasjoner fra Mandal i sør til Tromsø i nord, med 2 400 medarbeidere og ca. 300 lærlinger fordelt på alle tekniske fag.