Fra Eliaden 2018. Foto: Audun Braastad

Eliaden avlyst

Neste Eliaden arrangeres 31. mai – 2. juni 2022

0

Styret i Elektroforum har bestemt seg for å avlyse Eliaden som skulle vært arrangert 12. – 14. januar 2021 på Norges Varemesse.

Dette er en beslutning som er tung å ta. Vi hadde gledet oss stort til å ønske hele elektrobransjen velkommen til Norges Varemesse og Eliaden i januar. Eliaden har snart vært arrangert i 50 år, men det er hensynet til utstillere og besøkendes sikkerhet som er det som veier tyngst når vi nå har tatt denne beslutningen, sier styreleder Frank Jaegtnes i Elektroforum i en pressemelding.

I meldingen legger han ikke skjul på at det ville blitt en veldig annerledes messe dersom de skulle ha arrangert med smitteverntiltak. Nå retter de i stedet blikket mot neste Eliaden, som skal arrangeres 31. mai – 2. juni 2022.

Avlysing betyr at vi har god tid til å planlegge for tidenes Eliade i 2022, sier prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden. Han lover at prosjektgruppen vil bruke tiden godt, og at målet er at Eliaden i 2022 skal bli bedre enn noen gang.