Foto: Lysaker torg.

Driftssjef, driftstekniker og energirådgiver skaffet Lysaker Torg storfangst

60 000 kWh spares i året

0

Denne uken er siste sjanse til å delta i kampanjen Fang energityver 2020, der vi jakter energityver i bygg over hele landet. Jakten har allerede gitt energibesparelser. 

Det ble bekreftet på Lysaker Torg 5, 15 og 25.  Et team som inkluderte driftssjef, driftstekniker og energirådgiver skaffet Lysaker Torg en fangst på 2 kWh/m2 per år, som tilsvarer over 60 000 kWh. 

Sasan Chegini og Samir Atlas fra COOR fanget forrige uke energityver på Lysaker Torg. Du kan delta i kampanjen til 23. oktober.

For å avdekke energityvene ble både energioppfølgingssystemet (EOS) og SD-anlegget nøye studert, og både urtider og nattlast var i fokus. 

Etter dette var gjort, satte teamet i gang med nattvandringen. Første stopp var Lysaker Torg 5, så Lysaker Torg 15 og Lysaker Torg 25. 

Felles energityv for de tre byggene var at belysningen, både i noe fellesareal og hos en del leietakere, sto på. Driftstid for radiatorer og ventilasjonsaggregater redusert i SD-anlegget for alle tre bygg. 

Gå inn på denne siden for å finne ut hvordan din bedrift kan delta. Her finner du også skjema for å levere inn resultatene innen 23. oktober.

Hva resultatet blir for hele kampanjen, får du først vite på frokostmøte om grønn drift 29. oktober.

Liker du artikkelen, meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev

Vil sette ny standard hvordan
energieffektive ishaller kan bygges

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen på vei inn i det nye Jordal Amfi.