Marius Bremseth, leder for byggteknologi i IWMAC.

– Vi skal bli det åpenbare alternativet

IWMACs nyansettelse setter fart på svensk byggsatsing:

0

Gjennom sin lange fartstid som både administrerende direktør og salgssjef for Viessmanns Sverige-avdeling, kjenner Derwinger det svenske markedet godt. Han forteller at det nærmest er «gitt» å bruke IWMAC til overvåking av kjøl og frys.

– Hos retail-kundene i Sverige oppfattes jo IWMAC som det fremste alternativet. Målet mitt er at vi skal komme dit også for toppsystem i næringsbygg, sier han.

En ny spiller
Han legger ikke skjul på at markedet de nå girer opp i, er mer konservativt. Men han tror kundene vil sette pris på flere spillere.

– Det er en plass for oss i dette markedet. En av IWMACs styrker er fleksibiliteten, ikke bare i løsningene, men i størrelse og kultur. Vi kan kaste oss rundt og gjøre tilpasninger. Det er en styrke vi skal bruke, og som det er behov for, sier Derwinger.

Den nye salgssjefen trekker også frem en annen verdi han ble sjarmert av ved det norske selskapet.

– IWMAC er en så prestisjeløs bedrift. Det er ingen flashy buzzord, de bare kaller en spade for en spade. Det setter både jeg og kunder pris på, sier han.

– Bra match
Marius Bremseth, leder for byggteknologi i IWMAC, er stolt over å ha fått på plass den garvede svensken.

– Det sier mye når folk av hans kaliber velger oss. Vi vet han hadde andre alternativer, men vi følte begge at dette var en bra match. Han har et kundeorientert perspektiv, og klarer å forklare ting på en enkel måte. Sånn er vi også, sier han.

Nå starter arbeidet med å bygge opp et dream team. Et team som skal gi svenske bygg bedre inneklima og redusert energiforbruk.

– Teknologien har vi jo, det handler bare om å forklare den faktiske verdien til sluttkunden. Det er det jeg skal hjelpe IWMAC med.

Liker du artikkelen, meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev


Kjølegiganten Advansor blir med på IWMAC Ready-laget

Nichlas Amdisen Pedersen, Conny Andersson fra Advansor, Trond-Øystein Bjørnnes og Max Karlsson fra IWMAC.