Montering av PowerTag Energy Sensor.

Hvordan etablere energimåling i nye og eksisterende installasjoner?

Viktig kunnskap i webinar 29.oktober

0

PowerTag er kompakte, trådløse energimålere og sensorer som er lette å installere i sikringsskap/el-tavler.

I et webinar neste uke i regi av Schneider Electric, vil du kunne lære mer hvordan du på en enkel måte kan etablere energimåling i både nye og eksisterende installasjoner, med moderne og nyskapende teknologi.

De overfører nøyaktige data om strømforbruk og andre elektriske parametere for den elektriske lasten de er koblet til. Bli med på webinar 29. oktober kl. 10.00 og lær om alle fordele ved trådløse energisensorer.

Trådløse energisensorer, Powertag

Lær  PowerTag er kompakte, trådløse energimålere som er lette å installere i sikringsskap/el-tavler. De overfører nøyaktige data om strømforbruk og andre elektriske parametere for den elektriske lasten de er koblet til. Bli med på webinar og se alle fordelene.

Dato: 29. oktober 2020 – Tid: 10.00 – 10.30 – Meld deg på her: http://spr.ly/6041GA8hh